fbpx
Spraymaling til badekar
02 Sep 2021

Spraymaling badekar – kan man male et badekar med sprøjtepistol?

Spraymaling til badekar? Eller måske emaljelak og malerrulle? Det er to muligheder, når badekarret skal sættes i stand – men hvilken én er bedst?

Har du læst vores artikel om maling af badekar, så ved du, at det er en unik løsning. En mulighed for at renovere badekarret og give badeværelset nyt liv uden, at det koster en formue.

Du ved sikkert også, at der som udgangspunkt er to muligheder, når badekarret skal males:

 1. Polyurethan – påført med sprøjtepistol.
 2. Emaljelak – påført med malerrulle.

Det er yderst sjældent, at vi har set gode resultater med sidstnævnte løsning. Af samme årsag er det ikke noget, vi anbefaler. Men når alt kommer til alt, er det jo den enkelte, der selv bestemmer og for at give dig et godt grundlag at beslutte teknikken på, uddyber vi begge muligheder neden for.

Spraymaling badekar – for et professionelt resultat

Hvis du drømmer om en renovering af dit badekar (eller af hele badeværelset for den sags skyld), så kan du med fordel gøre brug af en professionel fagmand. En der kan hjælpe dig med at komme de gamle kalkaflejringer til livs, og som kan give dig en overflade, der skinner på ny.

Og her bør du altid vælge en håndværker, der bruger spraymaling til badekar.

Hos Emaljespecialisten anvender vi polyurethan, når vi sætter badekar i stand, og det foregår altid med sprøjtepistol. På den måde kan vi nemlig få en flot og ensartet overflade uden hverken helligdage, løbere eller emaljelak, der ikke dækker ordentligt.

Betyder det så, at du ikke kan male dit badekar med emaljelak? Nej. Det betyder bare, at vi ikke anbefaler det. Resultaterne kan ikke sammenlignes.

Emaljelak – hvis finish ikke betyder alverden

Er du ikke meget for at bruge penge på en håndværker, og betyder finish ikke så meget, hvis bare du kan dække de gule kalkaflejringer i badekarret? Ja, så kan du såmænd sagtens forsøge dig med emaljelakken.

Vi foreslår, at du søger råd og vejledning i dit lokale byggemarked, så du kommer bedst muligt fra start, og så håber vi, at du når frem til et resultat, du kan bruge.

Det, der kan være “farligt” med en gør det selv-løsning som denne, er, at forventningerne ofte overstiger det endelige resultat. Starter du på en renovering med emaljelak, og fortryder du efterfølgende, fordi det ikke er blevet så flot, som du havde håbet – ja, så kommer det til at bliver dyrere at få en håndværker til at gøre det om. Der skal nemlig en del forarbejde til, før spraymalingen kan findes frem.

Kontakt os for at høre mere

Er du nysgerrig på spraymaling til badekar, eller har du spørgsmål til processen? Vil du gerne vide, om dit badekar kan sættes i stand med maling, eller undrer du dig over, hvordan det kan lade sig gøre?

Alt det og meget mere kan vi svare på!

Du skal endelig tage kontakt, hvis du brænder inde med et spørgsmål. Eller hvis du ønsker at få et tilbud på renovering af badekar. Begge dele er gratis og uforpligtende, og vi elsker at være i dialog med vores kunder.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

  img


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.50Mb

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

   img


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.50Mb

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular