fbpx
08 Nov 2022

Epoxy gulv badeværelse: Er det en mulighed?

Epoxy gulv badeværelse er en løsning, langt de fleste boligejere kan gøre brug af, hvis gulvet trænger til en kærlig hånd. Og det er ikke nær så dyrt som en udskiftning.

Er du træt af fliserne på dit badeværelse, og overvejer du, om du skal skifte dem ud? Det kan hurtigt blive en dyr omgang. Og besværligt, ikke mindst. Først skal de nuværende fliser rives ned, derefter skal området klargøres og til sidst skal der sættes nye fliser op. Det sviner, og det tager tid. 

Hos Emaljespecialisten tilbyder vi en løsning, der moderniserer dit badeværelse UDEN den tidskrævende nedrivning og efterfølgende genopbygning. Nemlig epoxy gulv. Du sparer tid såvel som penge.

Epoxy gulv badeværelse: 2 muligheder

Som udgangspunkt har du to muligheder, når dit gulv skal sættes i stand med epoxy. Om du skal vælge det ene eller det andet, afhænger af dine ønsker til finish.

De to muligheder er:

 • Traditionel maling hvor man stadig kan se flisernes kontur
 • Maling med flydende epoxy for et homogent og ensartet gulv

Den først løsning efterlader dig med et traditionelt badeværelsesgulv, hvor fliserne stadig er synlige. Dog vil både fliser og fuger være malet i den farve, du har valgt. 

Den anden løsning skjuler fliserne fuldstændig, så du får en ensartet og jævn overflade. På den måde kan du skabe et moderne og stilrent udtryk, hvis det er det, du ønsker. Dog kan der ikke lægges flydelag på skæve gulve. dvs. har du hældning på gulvet, så henviser vi til første løsning ovenover.

Som afslutning på dit nye gulv – uanset hvilken løsning du har valgt – maler vi med en topcoat af  polyurethan, der sikrer en lang holdbarhed og stor rengøringsvenlighed. Polyurethan er en art plastmaling, som giver en yderst slidstærk og vandresistent overflade, og som modsat epoxy er UV-resistent. Sidstnævnte betyder, at et hvidt epoxy gulv med polyurethan som toplag ikke gulner med tiden.

Fordele ved at vælge epoxy/polyurethan

Der er mange gode grunde til at sætte dit badeværelse i stand med epoxy frem for en udskiftning af fliserne. For eksempel får du:

Flere farve- og glansmuligheder

Vi arbejder med stort set alle RAL-farver, ligesom vi tilbyder effekter som metallic og glimmer. Overfladen kan desuden være enten mat-, satin- eller højglans.

En hurtig proces

At istandsætte gulvet på et badeværelse med epoxy og polyurethan stiller krav til håndværk såvel som materialer. Men med de rette kompentencer kan du være i mål med dit nye gulv i løbet af ca. en uge.

Minimalt byggerod

Sammenlignet med en udskiftning af fliserne på dit badeværelse vil du opleve minimalt byggerod i forbindelse med istandsættelse med epoxy. Dog skal du forvente, at der er håndværkere i løbet af den uges tid, det tager at lave gulvet.

Spar penge

En af de tungtvejende årsager til at vælge epoxy gulv på dit badeværelse er, at du sparer mange penge sammenlignet med udskiftning af gulvet. Samtidig holder epoxy og polyurethan sig flot i mange år, så du skal ikke male igen lige med det samme.

Sæt hele badeværelset i stand

En professionel istandsættelse af gulvet på dit badeværelse vil give rummet et helt nyt look. Til gengæld kan de nymalede gulve hurtigt få resten af interiøret til at falme. Men har du overvejet, om der er andet, der skal males?

Hos Emaljespecialisten har vi mange års erfaring med polyurethan, og det er et produkt, der kan anvendes mange andre steder end som toplag på dit epoxygulv. Vi kan eksempelvis male vægfliserne eller dit badekar, ligesom både bordpladen og håndvasken kan sættes i stand med polyurethan. Du kan kort sagt få en komplet renovering af badeværelset uden at skifte et enkelt møbel – og det koster ikke alverden.

Vil du høre mere, så send os gerne en besked via kontaktformularen her på siden. Husk at vedhæfte billeder af dit badeværelse sammen med et par stikord til dine ønsker. Så vender vi tilbage hurtigst muligt – enten med opfølgende spørgsmål eller med et gratis og uforpligtende tilbud.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular