fbpx
Emaljering af badekar

Emaljering af badekar

remaljering af badekar

Emaljering af badekar.

Med vores metode får du den flotteste, mest solide, langtidsholdbare og komplette løsning mulig.

Det tætteste man kommer på en original traditionel varmbrændt emalje! Vi hælder en varm emalje ud over karret, og det hærder op på kun 24 timer. Dagen efter fjerner vi alt afdækning og monterer et nyt bundventil cover over den eksisterende og ofte gamle og slidte bundventil. Klart til brug efter total 48 timer fra opstart. Karret vil over de næste 7 dage blive hårdere end beton!

Fordelene ved vores metode VS den traditionelle spray metode.

Vi har selv tidligere anvendt den traditionelle metode, men anvender nu kun denne metode til badekar, da vi ved at det er det det bedste på alle punkter.

 • En bæredygtig og næsten lugtfri belægning uden giftige solventer. (I modsætning til spraymetoden)
 • En mere solid og ridsefast belægning.
 • Op til 20 gange tykkere belægning end ved spray-metoden, og dermed et tykkere slidlag/styrke.
 • Mindre risiko for afslag og skader i karret pga. tykkelsen af belægningen.
 • Markant mindre lugt og INGEN spraystøv i hjemmet.
 • Dækker bedre ujævnheder og skader på/i karret.
 • Mindre støj under udførelse, da man ikke anvender turbine, kompressor og udsugning.
 • Vi afslutter med at montere en ny flot bundventil oven på den eksisterende for flot finish.

Se de nyeste billeder af vores belægninger: https://www.facebook.com/Emaljespecialisten

Emaljering af badekar kræver, hvis du ønsker et flot og holdbart resultat, specielt udviklet produkter samt stor erfaring indenfor arbejde med disse, da processen består af mange delprocesser, der hver især skal udføres fagligt korrekt, for at resultatet kan blive godt. Kigger vi specifikt på renoveringen af dit badekar alene, kaldes processen også for emaljering, re-emaljering eller kold-emaljering.

Den emaljering vi foretager af badekaret er en kemisk 2-komponent proces mellem en resin og en hærder som er varmet op til rette temperatur og hældes derefter ud over badekarret. denne metode er ved vores erfaring den mest slidstærke og hæftende overfladebehandling man kan anvende til badekar. I tillæg er det produkt som vi anvender specielt til badekar, så det flyder flot ud og giver en flot glans.

Produktet der hærder op til en fast, homogen og meget slidstærk overflade som er hårdere end beton. Prisen for emaljering af badekar af et standard ligge – eller siddebadekar, i hvid højglans varierer, da der er mange faktorer som spiller ind. Hvad er karrets stand, hvad er dine ønsker i forhold til evt. reparationer, har karret tidligere været re-emaljeret/malet, samt hvor i landet skal opgaven udføres.

På bestilling og mod et tillæg kan vi tilbyde flere farver udover hvid. Sort

Send os et par billeder af dit badekar samt evt. kommentar, via kontaktformularen længere nede på siden eller send direkte til vores e-mail info@emaljespecialisten.dk

Vi vender tilbage med et tilbud inden for 24 timer!

Vi reetablerer og re-designer overfladen på dit badekar, så det fremstår flot og slidstærk igen. Vi har specialiseret os i emaljering af badekar. Standard farven er hvid i højglans.

Vi tilbyder både sparring og løsninger, der er udover det sædvanlige, og dette gælder ikke alene dit badekar, men også alle andre overflader på dit badeværelse, f.eks. gulv, vægge, loft og træværk. Med os kan du altså få en komplet modernisering af dit badeværelse, UDEN en tidskrævende nedrivning og genopbygning, hvilket sparer dig både meget tid og mange penge.

En traditionel gammeldags emaljering af badekar er en såkaldt varmeemaljering, hvor emnets overflade bliver påført et specielt emaljepulver, der i en meget stor og varm ovn, smeltes fast på overfladen og dermed danner en fast, blank og slidstærk overflade. Det er sådan dit badekar højst sandsynligt oprindeligt er fremstillet og derefter monteret i boligen ved opførslen af ejendommen.

Med vores metode hældes en nøje tempereret emaljebelægning ud over karret, således at produktet flyder flot ud, i en korrekt tykkelse og får en flot glans.

Summa summarum, så er en moderne reemaljering af badekar altså dit sidste skridt før en dyr og besværlig udskiftning. Du får med denne metode en stærk vandresistent og ekstremt slidstærkt overflade på en og samme tid. Bonussen er at det gamle og ofte ru badekar også bliver nemmere at rengøre igen.

Der ydes naturligvis garanti på alle vores overfladebehandlinger, og på badekar har vi 3 års afskalningsgaranti. Dvs skulle emaljen imod forventning skalle af, så kommer vi naturligvis og ordner problemet. Det er kemi vi arbejder med, og skal man opnå et holdbart og flot resultat, så kræver det de helt rigtige processer og produkter.

De forskellige delprocesser ser ud som følger og udføres normalt samme dag – Badekarret kan allerede et døgn efter overfladebehandlingen igen tages i helt almindeligt brug.

1. Silikonefuger og løst materiale fjernes.
2. Affedtning.
3. Reparation af hakker og skader med specialspartel.
4. Planslibning af reparationer og skader.
5. Støvsugning, aftørring og sekundær affedtning.
6. Afdækning
7. En tyk flydelagsbelægning hældes ud over karret.

Afdækning fjernes, samt bundventil cover monteres dagen efter og du har nu et flot, rengøringsvenligt og slidstærkt badekar igen som er klar til brug efter 48 timer fra opstart.

 

Fordele ved vores unikke metode

Lugtfri belægning!

Som de eneste i Danmark, anvender vi et stort set lugtfrit produkt uden giftige solventer, så du undgår meget stærke lugte i dit hjem i flere dage. Den smule lugt der vil være er vand ift. når man sprayer på traditionel vis.

Emaljen vil fremstå hvid og glansfuld.

 

En tyk belægning!

Med vores unikke påføringsmetode får du en belægning som er op til 20 gange tykkere en ved den traditionelle spray metode, og du undgår samtidig spray støv og lugt i hjemmet. Denne belægning bliver hårdere end beton og er markant mere ridsefast og modstandsdygtig.

På kun 48 timer!

Du kan bruge karret 48 timer efter vi har være der. Selvom re-emaljering af badekar består af mange processer, så tager det et ikke længere tid end vi kan gennemføre re-emaljeringen på kun en enkelt arbejdsdag og vi fjerner afdækning og monterer bundventil dagen efter.

Ingen afskalning!

Risikoen for afskalning med vores metode er meget lille,netop på grund af den tykke belægning, i modsætning til når belægningen sprayes på, på traditionel vis, med en større risiko for naturlig afskalning og som er mere modtagelig over for tab af genstande mv.  

før & efter

Før pilen på billedet til venstre og se forvandlingen ved en emaljering af badekar /re-emaljering af badekar.

Læs i detaljen Vend tilbage
GARANTI

SPAR TID OG PENGE MED EN RE-EMALJERING FREM FOR EN UDSKIFTNING

FLOT, HURTIGT, ØKONOMISK
3
ÅRS GARANTI
Certificeret

Vi er naturligvis certificeret.

Vi har bestået de lovpligtige kurser for at kunne arbejde med de produkter som vi arbejder med.

Vores leverandør af maling/emalje, er i denne branche, en af de mest anerkendte i verdenen.

Vores teknik og specifikke fremgangsmetode som vi  gør brug af, har vi tillært og testet siden 1999.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  FAQ

  BADEKAR

  Prisen for at re-emaljere et badekar, afhænger af standen af badekarret som skal re-emaljeres. Har det været re-emaljeret tidligere, så skal vi først slibe den gamle emalje, er der silikone fuge som skal fjernes, er der meget spartlearbejde og hvor i landet skal arbejdet udføres., skal vi montere ny bundventil mm. Prisen ligger på mellem 6.000-10.000,- inkl. moms, forudsat at det er på Sjælland. Send os en mail med et par billeder af karret samt nødvendige informationer, så kvitterer vi med et tilbud inden for 24 timer (Oftest hurtigere)
  Det tager typisk i mellem 4 og 6 timer at renovere et badekar, afhængig af standen som definerer hvor omfattende arbejdet er ift. evt. fjernelse af gamle emalje, spartle arbejde samt fjernelse af evt. silikone fuge. mm Med vores metode kan du anvende karret efter blot 48 timer fra udførsel.
  Som udgangspunkt kan du bruge dit badekar allerede 48 timer efter at det er blevet re-emaljeret. Dog vil emaljen først være gennemhærdet efter dage, afhænging af temperatur og fugtighed i rummet hvor emaljeringen er foretaget. Aftør kun dit badekar de første 14 dage med en mikrofiber klud og anvend ikke syreholdige eller slibende rengøringsmidler.
  Vedligeholdes badekarret efter forskrifterne, så kan et re-emaljeret badekar fra os af holde i op til 10-15år.
  Hos os bliver vi et moderne epoxy produkt som indeholder UV-stabilisatorer, og dermed sikrer at dit badekar forbliver hvidt i mange år frem. Epoxy er et gennemtestet produkt gennem mange årtier og med den konstante udvikling af produktet , er det blevet et perfekt produkt at anvende. Vores epoxy er nemlig grønt og indeholder ingen giftige solventer og samtidig gulner den ikke som de gammeldages epoxyer er kendt for at gøre.
  Se alle
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular