fbpx

Ofte stillede spørgsmål

Generelle problemer

Re-emaljering, betyder kort fortalt at man på ny lægger ny emalje på en genstand. Når man taler om en re-emaljering, så taler man ofte også om en kold-emaljering, da man ikke på samme måde, som ved en ofte original emalje, bruger ekstrem høj varmebehandling.
I realiteten kan man re-emaljere alle genstande og produkter, så længe de rigitige forhold er tilstede. Hos emaljespecialisten re-emaljerer vi oftest badekar i jern og porcelæn. Yderligere fliser, terazzo gulve samt laminat bordplader.
En ny emalje kan hlde i mange år, og er afhængig af brugen/slitagen samt hvor god man er til at vedligeholde det re-emaljerede. En re-emaljering kan holde i +10år.
En re-emaljering er et billigt, hurtigt og bæredygtigt alternativ til en dyr, omfattende og langvarig renovering! Det er ikke som nyt, men det er det tætteste du kommer på det, uden at skulle investere i nyt.
Re-emaljering og kold-emaljering er ofte det samme, men i teorien kan en re-emaljering godt betyde at det er en varmebehandlet emalje som er lagt på. Typisk i ovn ved meget høj varme. Kold-emaljering er som det ligge ri ordets betydning, en emalje som sprayes eller pensles på et givent emne, under de varmeforhold som der er på stedet. Emaljering er defineret som en overordnet betegnelse for at få en ny emalje på et emne, på den ene eller den anden måde.

Emaljering

BADEKAR

Prisen for at re-emaljere et badekar, afhænger af standen af badekarret som skal re-emaljeres. Har det været re-emaljeret tidligere, så vi først skal fjerne den gamle emalje, er der silicone fuge som skal fjernes, er der meget spartlearbejde og hvor i landet skal arbejdet udføres. Standard prisen hos os er 6000kr inkl. moms. Prisen ligger typisk imellem 6000-9000kr inkl. moms.
Det tager typisk i mellem 5 og 7 timer at renovere et badekar, afhængig af standen som definerer hvor omfattende arbejdet er ift. evt. fjernelse af gamle emalje, spartle arbejde samt fjernelse af evt. silicone fuge.
Som udgangspunkt kan du bruge dit badekar allerede 30 timer efter at det er blever re-emaljeret. Dog vil emaljen først være gennemhærdet efter 3-7 dage, afhænging af temperatur og fugtighed i rummet hvor emaljeringen er foretaget.
Vedligeholdes badekarret efter foreskrifterne, så kan et re-emaljeret badekar fra os af holde i op til 10-15år. Dog er det individuelt ift. hvordan og i hvilket omfang badekarret bruges.
Hos os bliver vi et produkt som hedder polyurethan. Et produkt som vi mener er bedst egnet til netop badekar, da det er hårdt men stadig mere fleksibelt end feks. epoxy. Dvs det absorberer bedre evt. slag. Herudover så er det et produkt som i meget lille omfang bliver misfarvet med tiden, hvor epoxy med tiden kan blive gulligt. De produkter som typisk bliver brugt til re-emaljering af badekar er epoxy. polyurethane og akrylurethan.

Håndvaske

Prisen for at re-emaljere en håndvask, afhænger af standen af vasken som skal re-emaljeres. Har den været re-emaljeret tidligere, så vi først skal fjerne den gamle emalje, er der silicone fuge som skal fjernes, er der meget spartlearbejde og hvor i landet skal arbejdet udføres. Standard prisen fpr re-emaljering af en håndvask er 3000kr inkl. moms.
Det tager typisk i mellem 2 og 4 timer at re-emaljere en vask, afhængig af standen som definerer hvor omfattende arbejdet er ift. evt. fjernelse af gamle emalje, spartle arbejde samt fjernelse af evt. silicone fuge mm.
Som udgangspunkt kan du bruge din vask igen allerede 24 timer efter at den er blever re-emaljeret. Dog vil emaljen først være gennemhærdet efter 3-6 dage, afhænging af temperatur og fugtighed i rummet hvor emaljeringen er foretaget.
Vedligeholdes vasken efter foreskrifterne, så kan en re-emaljeret vask holde i mere end 10år. Dog er det individuelt ift. hvordan og i hvilket omfang vasken bruges og behandles. Teretisk set kan emaljen holde i mere end 10år, men da vaske ofte slides og udsættes for flere slag fra service, pander mv, så vil det afhænge af dette. Derfor yder vi også "Kun" 1 års garanti på vaske.

Betongulve

Terrazzogulve

Accordion Sample Description
Accordion Sample Description

Fliser

Accordion Sample Description
Accordion Sample Description

TRADITIONELT MALERARBEJDE

Accordion Sample Description
Accordion Sample Description

Vægge, lofter & træværk

Antislip

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular