fbpx

Traditionelt malerarbejde

Vi kan også hjælpe dig med at afslutte renoveringen
– Efter en re-emaljering, står det emaljerede ofte i skarp kontrast til det gamle.
Maling af vægge, lofte samt træværk.

Traditionelt malerarbejde

Traditionelt malerarbejde er kun noget vi tilbyder i forbindelse med en re-emaljering. Får du fx. re-emaljeret dit badekar eller fliser på badeværelset, så kan vi hjælpe dig med at male vægge, loft samt træværk, således får du håndteret det hele fra en virksomhed.

Når det kommer til traditionelt malerarbejde, er vi naturligvis lige så grundige og detaljeorienteret som når vi re-emaljerer.

Vægge & Lofter

Vi reetablerer og re-designer overfladen på dine vægge og lofter, så det fremstår ny, flotte og slidstærke igen. Vi har specialiseret os i moderne designløsninger, med flotte farver og spændende effekter til dine vægge og lofter. Vi tilbyder både sparring og løsninger, der er udover det sædvanlige, og dette gælder ikke alene dine vægge og dit loft, men også alle andre overflader på dit badeværelse, f.eks. gulv, badekar, håndvask og træværk.

Med os kan du altså få en komplet modernisering af dit badeværelse, UDEN en tidskrævende nedrivning og genopbygning, hvilket sparer dig både meget tid og mange penge. Kigger vi specifikt på renoveringen af dine vægge og lofter alene, lægger vi nye overflader på, enten med specialprodukter og specialeffekter eller med konventionel maling. Den konventionelle maling har naturligvis ikke samme styrke som specialmalingen, men på den anden side er vægge og loft ikke slidpåvirket på nær samme måde som gulve, badekar og håndvaske er det, så her kan den konventionelle vådrumsmaling selvfølgelig også godt fungere.

Specialoverflader og specialeffekter laves med specielt udviklet produkter, der kræver stor erfaring indenfor arbejde med disse, da processen består af mange delprocesser, der hver især skal udføres fagligt korrekt, for at resultatet kan blive godt. Det materiale vi benytter til dette er polyuretan, også kaldet PUR, som er det sidste nye indenfor slidstærk overfladebehandling af vandresistente overflader. Polyuretan er et flydende plastmateriale, der hærder op til en fast, homogen og meget slidstærk overflade. Med den moderne overfladebehandling med polyuretan, opnår man altså en fast og meget slidstærk overflade, med enten en blank eller silkeglans finish efter eget valg. Polyuretan sprøjtes på vægge og lofter af flere omgange med en sprøjtepistol, der drives af en kompressor, der sender komprimeret luft ud til pistolen, på samme måde som f.eks. en autolakering udføres på.

Summa summarum, så er en moderne overfladebehandling af vægge og lofter altså en 5-dobbelt sprøjtelakering med polyuretan, der bindes sammen rent kemisk til en stærkt vandresistent og ekstremt
slidstærkt overflade på en og samme tid. Den konventionelle overfladebehandling af vægge og lofter med almindelig, miljøvenlig, vandbaseret maling også kaldet akrylmaling påført med traditionelle malerredskaber som pensel, rulle m.v. kan også udføres med enten en blank eller silkeglans finish efter eger valg og her får du naturligvis også et fagligt korrekt udført arbejde, men holdbarheden er typisk kortere for disse vandbaserede produkter i vådrum, til gengæld er farveudvalget næsten uendeligt stort og prisen en smule lavere. Specialprodukter og specialeffekter kan du se HER  Der ydes naturligvis garanti på alle vores overfladebehandlinger. Arbejdet tager typisk fra 3-5 dage – Badeværelset kan benyttes dagligt efter vores daglige arbejde er ophørt.

1. Silikonefuger og løst materiale fjernes.
2. Affedtning/afvaskning.
3. Reparation af hakker og skader med specialspartel/vådrumsspartel.
4. Planslibning af reparationer og skader.
5. Støvsugning, aftørring og sekundær affedtning/afvaskning.
6. Afdækning af gulv, sanitet, blandingsbatteri m.v.
7. Sprøjtegrunding 2 gange med hærdning imellem hvert lag eller rullegrunding.
8. Sprøjtelakering 3 gange med hærdning mellem hvert lag (polyuretan) eller rullemaling 2 gange med
tøring mellem hvert lag (konventionel maling/akrylmaling).
9. Nye silikonefuger lægges.
10. Afdækning fjernes efter sprøjtelakeringen eller rullemaling og du har nu et flot og slidstærkt resultat
igen.

Før ovenstående processer kan udføres, skal hele badeværelset være hovedrengjort og tømt for alt, hvad der står af løse genstande, hvilket udføres af kunden selv tidligst 3 dage før og senest 24 timer før, vi påbegynder rekonstruktionen/re-designet af gulvet. Årsager hertil er at badeværelset skal være så frit for støv som overhoved muligt, da dette støv ellers under arbejdsprocesserne, vil løsrive sig og dale ned over vasken og dermed ødelægge finishen. Derfor er det meget vigtig at rengøringen er grundigt udført og at alt løststående er fjernet fra badeværelset.

VORES YDELSER
Emaljering af badekar
RE-EMALJERING
Badekar
læs mere
RE-EMALJERING
Hånd & Køkkenvaske
læs mere
RE-DESIGN
Fliser
læs mere
RE-DESIGN
Terrazzogulve
læs mere
RE-DESIGN
Betongulve
læs mere
RE-DESIGN
Trægulve
læs mere
RE-DESIGN
VÆGGE, DØRE OG BORDE
læs mere
RE-DESIGN
Traditionelt malerarbejde
læs mere
skridsikring
Anti-slip
læs mere

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular