fbpx

Emaljering af vaske

Har du en gammle retrovask eller eller en indbygget vask som har specialmål, så kan vi renovere denne på stedet hos dig.

Re-emaljering af vaske

Vi reetablerer og redesigner overfladen på din håndvask, så den fremstår ny, flot og slidstærk igen. Viflere designløsninger, med forskellige farver og spændende effekter til din håndvask. Vi tilbyder både sparring og løsninger, der er udover det sædvanlige, og dette gælder ikke alene din vask, men også alle andre overflader på dit badeværelse, f.eks. badekar, gulv, vægge, loft og træværk.

Med os kan du altså få en komplet modernisering af dit badeværelse, UDEN en tidskrævende nedrivning og genopbygning, hvilket sparer dig både meget tid og mange penge.

Kigger vi specifikt på renoveringen af din vask alene, kaldes processen også for re-emaljering. Re-emaljering kræver specielt udviklet produkter samt stor erfaring indenfor arbejde med disse, da processen består af mange delprocesser, der hver især skal udføres fagligt korrekt, for at resultatet kan
blive godt.

Den re-emaljering vi foretager er en såkaldt koldemaljering, der er en kemisk proces med polyurethan, som er det sidste nye indenfor slidstærk overfladebehandling. Polyurethan er et flydende plastmateriale, der hærder op til en fast, homogen og meget slidstærk overflade.

Med den moderne koldemaljering med polyurethan, opnår man altså en fast og meget slidstærk overflade, med enten en blank eller silkeglans finish efter eget valg. Polyurethanen sprøjtes på håndvasken af flere omgange med en sprøjtepistol, der drives af en kompressor, der sender komprimeret luft ud til pistolen, på
samme måde som f.eks. en autolakering udføres på.

Summa summarum, så er en moderne reemaljering af håndvaske en 5-dobbelt sprøjtelakering med
polyurethan, der bindes sammen rent kemisk til en stærkt vandresistent og ekstremt slidstærkt overflade
på en og samme tid.

De forskellige delprocesser ser ud som følger og udføres normalt samme dag – Håndvasken kan allerede et døgn efter overfladebehandlingen igen tages i helt almindeligt brug.

1. Silikonefuger og løst materiale fjernes.

2. Affedtning.

3. Reparation af hakker og skader med specialspartel.

4. Planslibning af reparationer og skader.

5. Støvsugning, aftørring og sekundær affedtning.

6. Afdækning af vægge, gulv, blandingsbatteri m.v.

7. Sprøjtegrunding 2 gange med hærdning imellem hvert lag.

8. Sprøjtelakering 3 gange med hærdning imellem hvert lag.

9. Nye silikonefuger lægges.

10. Afdækning fjernes og du har nu et flot og slidstærkt resultat igen.

Før ovenstående processer kan udføres, skal hele badeværelset være hovedrengjort og tømt for alt, hvad der står af løse genstande, hvilket udføres af kunden selv tidligst 3 dage før og senest 24 timer før, vi påbegynder reemaljeringen af vasken. Årsager hertil er at badeværelset skal være så frit for støv som overhoved muligt, da dette støv ellers under arbejdsprocesserne, vil løsrive sig og dale ned over vasken og dermed ødelægge finishen. Derfor er det meget vigtig at rengøringen er grundigt udført og at alt løststående er fjernet fra badeværelset eller hvor vasken er placeret.

PROCEDUREN I GROVE TRÆK
img

Klargøring af ventilation og arbejdsområde

Vi begynder altid med at opsætte ventilation samt afdække arbejdsområder.

Læs mere Show less
img

Klargøring af vask

Klargøringen består af flere etaper. Men vi fjerner evt gammel siliconefuge, afsyrrer,  fjerner evt. kalkophåbninger, rengører samt ph neutraliserer vasken.

Læs mere Show less
img

Emaljering af vask

Forberedelse er 90% ar arbejdet. De sidste 10% er dine faglige kundskaber med en spraypistol. Vi spray primer samt spraymaler baekarret.

Læs mere Show less
GARANTI

SPAR TID OG PENGE MED EN RE-EMALJERING FREM FOR EN UDSKIFTNING

FLOT, HURTIGT, ØKONOMISK
OP TIL
1
ÅRS GARANTI
FORDELE VED RE-EMALJERING

FLERE FARVER OG GLANS

Ved re-emaljering af vaske kan der vælges mellem farverne hvid, grå og sort samt overfladefinish i enten satinglans eller højglans. Til ældre badeværelser med blanke fliser anbefaler vi højglans finish, da det
matcher fliserne bedst.

HURTIG PROCESS

Selvom re-emaljering af vaske består af mange processer, der hver især er vigtige for kvaliteten af slutresultatet, så tager hver proces ikke længere tid end det normalt er muligt af gennemføre hele re-
emaljeringen på kun en enkelt arbejdsdag.

MINIMALT BYGGEROD

Da re-emaljering af vaske som allerede nævnt oftest kun tager 1 arbejdsdag, efterlader det ikke noget byggerod. Kun under selve re-emaljerings-processen fylder vi lidt, da vi bruger mindre maskinel i form af
sprøjteanlæg og udsugning.

LAVERE PRIS

Re-emaljering af vaske er en relativ billig løsning sammenlignet med alternativet, at udskifte vasken. Selvom nye vaske normalt ikke er så dyre, så skal du ofte også bruge et nyt blandingsbatteri samt bekoste
selve udskiftningen af disse.

GARANTI

SPAR TID OG PENGE MED EN RE-EMALJERING FREM FOR EN UDSKIFTNING

FLOT, HURTIGT, ØKONOMISK
OP TIL
1
ÅRS GARANTI
CERTIFICERET

Vi er naturligvis certificeret.

Vi har bestået de lovpligtige kurser for at kunne arbejde med de produkter som vi arbejder med.

Vores leverandør af maling/emalje, er i denne branche, en af de mest anerkendte i verdenen.

Den teknik og specifikke fremgangsmetode som vi  gør brug af, har vi tillært og testet siden 1999.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  FAQ

  Håndvaske

  Prisen for at re-emaljere en håndvask, afhænger af standen af vasken som skal re-emaljeres. Har den været re-emaljeret tidligere, så vi først skal fjerne den gamle emalje, er der silicone fuge som skal fjernes, er der meget spartlearbejde og hvor i landet skal arbejdet udføres. Standard prisen fpr re-emaljering af en håndvask er 3000kr inkl. moms.
  Det tager typisk i mellem 2 og 4 timer at re-emaljere en vask, afhængig af standen som definerer hvor omfattende arbejdet er ift. evt. fjernelse af gamle emalje, spartle arbejde samt fjernelse af evt. silicone fuge mm.
  Som udgangspunkt kan du bruge din vask igen allerede 24 timer efter at den er blever re-emaljeret. Dog vil emaljen først være gennemhærdet efter 3-6 dage, afhænging af temperatur og fugtighed i rummet hvor emaljeringen er foretaget.
  Vedligeholdes vasken efter foreskrifterne, så kan en re-emaljeret vask holde i mere end 10år. Dog er det individuelt ift. hvordan og i hvilket omfang vasken bruges og behandles. Teretisk set kan emaljen holde i mere end 10år, men da vaske ofte slides og udsættes for flere slag fra service, pander mv, så vil det afhænge af dette. Derfor yder vi også "Kun" 1 års garanti på vaske.
  Se alle
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular