fbpx

Emaljespecialisten samarbejder med en af branchens førende og nok mest anerkendte brand når det kommer til emaljeprodukter. Branded har eksisteret siden 1979, er leverandør af emaljeprodukter af højeste kvalitet, og er frontløber når det kommer til innovation- og udviking af produkter med relation til re-emaljering.

Siden 1999 er produkterne og processerne blevet tilpasset det Nordeuropæiske klima for at opnå det flotteste og mest holdbare resultat for vores kunder.

Den unikke og licencerede metode som vi hos Emaljespecialisten arbejder med er udviklet i Holland af den Europæiske distributør.

Emaljespecialisten har eneret – og licence til at købe og bruge disse gennemtestede produkter i Danmark, samt vi er trænet og uddannet i den unikke licencerede metode, udviklet i Holland.

Ønsker du eller din virksomhed at lære vores teknikker at kende og arbejde med disse unikke produkter i Danmark, så giv os et kald for en snak. Vi er altid på udkig efter dygtige partnere i hele landet i form af emaljeringsspecialister eller franchisetagere i landet.

  Få et uforpligtende opkald

  img


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.50Mb

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende opkald

   img


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.50Mb

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular