fbpx
Slidt emalje badekar
01 Sep 2021

Slidt emalje badekar; få det repareret med en emaljering

Slidt emalje på dit badekar er ikke så hensigtsmæssigt, hvis du rent faktisk gerne vil bruge det. Det kan gå ud ovr komforten og du risikerer også, at vandet siver ind under et afslag eller hvis der er slidt ind til metallet, så der udvikles rust.

Har du et badekar, hvor emaljen er ved at være slidt? Hvor der måske endda er kommet afslag, så emaljen skaller af? Så anbefaler vi, at du undlader at bruge det, da du risikerer, at skaderne udvikler sig, så der også kommer rust – og så bliver det besværligt at reparere.

For ja – den slidte emalje kan repareres.

Faktisk er det en proces, der er forholdsvis enkel. I hvert fald hvis du – som os – har specialiseret dig i den. Har du ikke det, skal du holde dig fra at gøre det selv. Så enkelt er det nemlig heller ikke. Processen er lang, du skal kende dine materialer ud og ind og du skal have adgang til det rette udstyr.

Det har vi, og nedenfor forklarer vi lidt mere om, hvordan en reparation af slidt emalje på badekarret foregår.

Slidt emalje kan løses med en re-emaljering

Er dit badekar så slidt, at du overvejer at skifte det ud – men er du ikke helt vild med tanken om de økonomiske udgifter, der i så fald følger med?

En re-emaljering kan være svaret på dine kvaler.

Men hvad er en re-emaljering, tænker du nu. Det er heldigvis meget simpelt; det er ganske enkelt en proces, hvor vi “maler” overfladen på dit badekar, så den igen kommer til at fremstå flot og ensartet.

Når vi sætter “maler” i anførselstegn, skyldes det, at vi ikke maler på traditionel vis med almindelig maling. Vi lakerer i virkeligheden dit badekar med en sprøjtepistol og et produkt, der hedder polyurethan. Er der ikke bare tale om almindeligt slid, men har badekarret skrammer, hakker og afslag i emaljen – eller rust for den sags skyld – så reparerer vi det naturligvis først, så du får en pæn og homogen overflade.

Hvad er polyurethan?

Du har måske hørt om polyurethan før i andre sammenhænge? Det er et produkt, der anvendes i mange forskellige brancher – fx til både og industrigulve. Og det er kendt og elsket for sin ekstremt høje slidstyrke og gode rengøringsvenlighed. Samtidig er polyurethan UV resistent, og derfor slipper du for, at badekarret gulner med tiden, som det ville gøre, hvis du brugte epoxy til overfladen.

Re-emaljering – den perfekte renoveringsteknik til erhverv

En stor del af vores opgaver ligger i privat regi, men faktisk er re-emaljering en prisvenlig og effektiv renoveringsteknik, der også egner sig rigtig godt til forskellige erhverv – fx:

 • Hoteller. Hvis du gerne vil have flotte badeværelser uden synlig slitage.
 • Boligforeninger. For en prisvenlig istandsættelse ved udflytning/indflytning.
 • Udlejningsvirksomhed. Hvis du gerne vil kunne præsentere flotte badeværelser.

Er der tale om en større entreprise, dækker vi hele Danmark. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt, hvis du vil høre mere om dine muligheder med re-emaljering. Det er en nem og prisvenlig løsning, når det kommer til overfladisk istandsættelse af badekar.

Faktisk kan vi renovere stort set hele badeværelset med polyurethan. Fra badekar og brusekabiner til fliser og håndvaske. Det betyder, at du kan få et helt “nyt” badeværelse for ganske få penge. Samtidig er det ikke tidskrævende processer, og arbejdet kan derfor klares i løbet af en enkelt dag eller en enkelt uge – afhængig af opgavens omfang.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

  img


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.50Mb

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

   img


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.50Mb

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular