fbpx
Maling af badekar pris
01 Sep 2021

Maling af badekar – pris: Hvor meget koster det at få badekarret malet?

Maling af badekar – pris: En ting der er ret vigtig at have styr på, inden du bestiller en renovering. Læs med i artiklen her og bliv lidt klogere på, hvad det koster at male et badekar.

Maling af badekar er en kendt og elsket renoveringsteknik af flere årsager. Det er et prisvenligt alternativ til en udskiftning af karret, og samtidig skåner du miljøet ved at genbruge. Sidst men ikke mindst kan arbejdet udføres på en enkelt dag, og dermed kan du hurtigt bruge badeværelset igen.

Men prisvenligt alternativ. Det kan vi jo sagtens sige. Hvad betyder det helt præcis – hvad er prisen for maling af badekar?

Så meget koster maling af badekar

Først og fremmest vil vi gerne slå fast, at den pris, du får serveret om lidt, er en vejledende pris. Der er mange faktorer, der spiller ind, når vi skal udarbejde et tilbud, og der er ikke to slidte badekar, der er ens.

Med det sagt ligger prisen for maling af badekar som regel et sted mellem 6.000 og 10.000 kr.

For at forstå hvorfor prisen kan svinge i det interval, vil vi forsøge at forklare, hvad der kan påvirke prisen i positiv og negativ retning – så kan du måske danne dig et overblik over, hvor slemt det står til i dit tilfælde.

Disse ting påvirker prisen

Badekarrets nuværende stand. Hvis dit badekar har mange skader, der skal repareres – fx i form af rust eller afslag i emaljen – kræver istandsættelsen et stort forarbejde, og det koster naturligvis mere. Det gælder også, hvis der er mange ridser og skrammer, der skal repareres, inden badekarret kan males.

Dine ønsker til finish. Badekarret skal males, så det passer nøjagtig til din smag. I den forbindelse kan der være tillæg, da der er forskel på glans i de respektive malinger, ligesom du også kan få enten glimmer eller metallic finish med i købet.

Ekstra opgaver. Ønsker du at få etableret en skridsikker bund i badekarret, eller har du brug for hjælp til at lave de nye fuger rundt langs kanten af karret? Begge dele vil udløse et tillæg, da det et forbundet med ekstra arbejde.

Kontakt os og få den nøjagtige pris

Nu har du fået et indblik i, hvad det koster at sætte et badekar i stand. Men om du skal hoste op med 6.000 kr. eller 10.000 kr., er selvfølgelig relevant for dit budget, og derfor er det vigtigt, at du kender den endelige pris i lige nøjagtig dit tilfælde.

Den får du ved at kontakte os.

Du kan bruge vores kontaktformular, som du finder her, eller du kan give os et kald. Førstnævnte er i virkeligheden den letteste løsning for både dig og os, da du med kontaktformularen kan vedhæfte billeder af badekarrets nuværende stand – og dem har vi brug for, hvis vi skal ramme den rigtige pris.

Husk i øvrigt, at det er gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, og vi vil hellere end gerne i dialog med dig. Det gælder både dig, der har et enkelt badekar, som skal sættes i stand. Men også dig der står i spidsen for en boligforening, et hotel eller en udlejningsvirksomhed – eller noget helt fjerde.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular