fbpx
Reparation af håndvask
19 Sep 2021

Reparation af håndvask – ved mindre skader eller årelangt slid

Reparation af håndvask kan være aktuelt i mange tilfælde. Ofte er det en opgave, vi løser, hvis du eller en håndværker ved et uheld har slået emaljen i stykker. Eller hvis du har fundet en antik håndvask, der trænger til en kærlig hånd.

Leder du efter en specialist, der kan reparere en håndvask, så den bliver så god som ny? Så er du landet på rette sted. Hos Emaljespecialisten har vi – som vores navn antyder – specialiseret os i emaljering. Det er en teknik, vi anvender til renovering af badekar, men også til reparation af håndvask.

Teknikken har vi finpudset over årene, og hvis du ikke kender den, så prøv at forestille dig en autolakering. Her sprøjtes fine, tynde lag maling på bilens dele, så de ligger sig som en flot, ensartet glasur på overfladen. Det samme gør vi, når vi emaljerer badekar og håndvask. Vi bruger bare ikke maling i traditionel forstand – vi bruger polyurethan.

Hvorfor reparere en håndvask?

Der er flere situationer, hvor det giver rigtig god mening med en reparation af håndvasken fremfor en udskiftning. Først og fremmest er det naturligvis aktuelt, hvis du har en ældre håndvask, der ikke lige kan skiftes ud. Antikviteter og retromøbler skal istandsættes – også når der er tale om en håndvask.

Vi kan både eliminere rust og gamle kalkaflejringer. Er der skader i emaljen, kan vi reparere dem. Og så kan vi naturligvis give hele overfladen ny emalje. Resultatet er en håndvask, der stråler, som var den ny.

En anden oplagt situation til reparation er ved underlimede og indbyggede håndvaske. Det er en kompliceret affære at skifte vasken ud, da du risikerer at ødelægge bordpladen. Derfor er den bedste løsning ofte en reparation.

Reparation af håndvask for erhverv

Driver du en større eller mindre virksomhed, og har du selv eller en af dine ansatte ved et uheld påført en kundes håndvask en skade? Det er aldrig rart, og man vil naturligvis gerne udbedre skaden så hurtigt som muligt.

Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Vi dækker hele Sjælland, og vi har mange års erfaring med reparation af håndvask. Det være sig små skader, hvor der er kommet enkelte ridser. Men også større skader med deciderede afslag i emaljen.

Vi rykker også ud til forsikringsskader. Som nævnt tidligere kan der være store fordele ved at vælge en reparation af håndvasken frem for en udskiftning. For det første er det dyrt at afinstallere den gamle og efterfølgende installere den nye. Men det er også en proces, der er forbundet med en vis risiko. Er håndvasken eksempelvis underlimet, er der risiko for, at bordpladen flækker, og så skal denne også skiftes.

Vil du høre mere om reparation af håndvask, eller ønsker du at få et tilbud? Du skal ikke tøve med at kontakte os. Enten telefonisk eller ved at bruge vores kontaktformular. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, og det er naturligvis gratis og uforpligtende at få et tilbud.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular