fbpx
Male af klinker på gulv
21 Sep 2021

Male flisegulv – en unik mulighed for at få et lækkert gulv på badeværelset

Male flisegulv; er det en mulighed? Det korte svar er ja. Det lidt længere svar er mere kompliceret, og det får du nedenfor – der er nemlig ikke tale om helt almindelig maling.

Hos Emaljespecialisten har vi gennem mange år hjulpet kunder med at sætte deres badeværelser i stand. Det kan både være gennem emaljering af badekar og reparation af håndvaske, men det kan også være ved at male flisegulv såvel som -vægge.

Men “male” er ikke det helt rette udtryk. I stedet for maling i traditionel forstand bruger vi nemlig flydende epoxy og polyurethan. Begge dele er kendetegnet ved at være flydende plastmaterialer, der hærder ved en kemisk proces, som efterlader gulvet med en ekstrem slidstyrke og en lang levetid. Og ikke bare det – gulvet bliver også yderst rengøringsvenligt.

Male flisegulv – sådan foregår det

Når vi “maler” et flisegulv, er der som udgangspunkt to forskellige måder at gribe det an på. Resultaterne er meget forskellige fra hinanden, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i de forskellige metoder, så du får den løsning, du drømmer om.

Den første metode foregår ved hjælp af enten sprøjtepistol, malerrulle eller begge dele. Vi maler ganske enkelt gulv- og vægfliser på samme måde, som en autolakerer sprøjtelakerer en bil. Vælger du denne teknik, vil dine fuger stadig være synlige. Omend fugerne naturligvis får samme farve som fliserne – ofte hvid.

Er du træt af selve det udseende, fliserne giver med de mange fuger, kan vi lave så tyk en belægning, at fliserne og fugerne dækkes fuldstændigt. Dermed får du et gulv, der er plant og homogent, og det giver et moderne og ensartet look.

Uanset om du vælger den første eller anden løsning, skal du påregne mellem 2 og 5 dages tid til arbejdet. Det skyldes, at gulvet skal have flere lag, før fliserne er dækket. Hvert lag skal hærde i 8-24 timer, før det nye kan lægges. Samtidig skal fliserne affedtes og afslibes grundigt, og dermed løber arbejdet op i en uges tid.

Male flisegulv

Mange valgmuligheder – få det gulv, du drømmer om!

Som oftest laver vi hvide gulve for kunderne, men der er mange forskellige muligheder at vælge mellem. Faktisk kan vi give gulvet enhver tænkelig farve. Og vi afslutter naturligvis med et UV-beskyttende toplag i enten mat finish, satinglans eller højglans, så gulvet ikke ændrer farve på grund af solens stråler og andet lys end LED.

Drømmer du om metallic farver, glimmer og glitter, så er det også muligt. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan dit gulv skal se ud.

Men er det kun fliser på badeværelset, der kan males med polyurethan? Nej. Hos Emaljespecialisten maler vi både fliser, klinker, terrazzo- og trægulve på badeværelser samt i bryggers og køkkener. Resultatet er et flot og nyt gulv, der holder i mange år.

Sæt hele badeværelset i stand med polyurethan

Gulve er ikke det eneste, vi sætter i stand hos Emaljespecialisten. Den teknik vi bruger, kan anvendes i flere forskellige sammenhænge. Derfor har vi yderligere specialiseret os i renovering af badekar, brusenicher, håndvaske og bordplader.

Det betyder, at du kan give nyt liv til stort set hele badeværelset med polyurethan. Med badekar og håndvask eliminerer vi skrammer, afslag i emaljen og gamle kalkaflejringer, inden vi sprøjtemaler, og bordplader slibes naturligvis, inden vi går i gang. Resultatet er superstærke og flotte overflader, der med den rette behandling har en levetid på mere end 10 år.

Og den rette behandling er ikke kompliceret. Du skal bare vaske overfladerne med mild sæbe en gang om ugen, og huske at tørre gulv, vask og badekar af, hvis der ligger vand. Enkelt og let. Men efter udført job sender vi også en vejledning, afhængig af hvad du har fået lavet og med hvilket materiale og finish.

Vil du høre mere, så tøv ikke med at tage kontakt. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, og vi vil hellere end gerne uddybe om dine muligheder.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular