fbpx
16 May 2021

Re-emaljering af badekar pris

– hvad koster det at re-emaljere et badekar?

Re-emaljering af badekar – pris: Det helt store spørgsmål. Går du med tanker om at re-emaljere dit badekar, men er du usikker på prisen? Hos Emaljespecialisten har vi specialiseret os i processen, og i denne artikel forklarer vi, hvad det koster.

Du er sandsynligvis endt her, fordi du vil høre mere om prisen på en re-emaljering af badekar. Så lad os tage den med det samme. Det koster fra 6.000 kr. inkl. moms at sætte et badekar i stand med emalje. Hos Emaljespecialisten, i hvert fald. Vi kan ikke sige, hvad det koster andre steder, eller hvis du klarer arbejdet selv.

Til gengæld kan vi fortælle, at vi aldrig anbefaler gør det selv-løsningen. Ikke medmindre du har erfaring med emalje. Forestil dig, at din bil trænger til en omlakering. Ville du gøre det selv? Nej, vel. Så bør du heller ikke foretage re-emaljerig af badekar.

Nå. Tilbage til prisen. Vi sagde nemlig ”fra” 6.000 kr. inkl. moms, og det må jo betyde, at der kan komme tillæg. Og det er ganske rigtigt. De 6.000 kr. er startprisen for et badekar, der skal re-emaljeres. Der vil komme tillæg, hvis håndværkerne eksempelvis skal lægge nye fuger efter endt arbejde. Eller hvis du ønsker en skridsikker bund i badekarret. Eller hvis karrets nuværende stand er så slem, at det kræver ekstra arbejde at skabe et flot resultat.

Men vi aftaler altid en fast pris, inden vi går i gang. På den måde ved du på forhånd, hvor meget du skal betale.

Re-emaljering af badekar – pris: Kan det betale sig?

Om noget kan betale sig, afhænger jo først og fremmest af alternativet. I forhold til at vælge en re-emaljering af dit badekar har du to andre muligheder – du kan:

 1. Skifte badekarret ud med et nyt
 2. Acceptere badekarret som det er.

En udskiftning kræver ikke kun, at du køber et nyt badekar. Du skal også have det nuværende afmonteret og deponeret på genbrugsstationen. Derudover skal det nye badekar installeres. Og fliser på vægge og gulv skal repareres. 

Kort og godt: En udskiftning er en omfattende proces, der koster både tid og penge.

Du kan naturligvis vælge at acceptere badekarret, som det er. Det er bestemt en billigere løsning end re-emaljering. Men er det den rette? Kan du leve med det slidte og forsømte udseende?

Du har nok forstået pointen. Hos Emaljespecialisten kan vi i sagens natur ikke fortælle dig, om det kan betale sig at investere i re-emaljering af badekar. Men det er en forholdsvis billig løsning sammenlignet med udskiftning, og det er samtidig en god mulighed for at give karret nyt liv.

Lad re-emaljeringen gribe om sig

Et af de interessante aspekter ved re-emaljering er, at det ikke er forbeholdt badekarret. Det er klart her, de fleste starter. Eller opdager teknikken, vel sagtens. Men faktisk kan metoden bruges til langt de fleste elementer på badeværelset.

Det betyder, at vi kan renovere både fliser, brusekabine, håndvask, bordplade og gulv med emalje. Du kan altså lave en gennemgribende og udførlig renovering for ganske få midler.

Farvemæssigt er der flere forskellige toner at vælge imellem. De fleste går med den klassiske hvide i enten højglans eller silkelook, men det er op til dig. Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at skabe nøjagtig det rum, du drømmer om. 

Ønsker du også at give vægge, loft og træværk en kærlig opdatering, kan vi også hjælpe her. Det er dog ikke emalje, der er omdrejningspunktet. Det egner sig nemlig ikke til de respektive områder.

Vil du høre mere om dine muligheder, så tag endelig kontakt. Det er både gratis og uforpligtende, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at give badeværelset nyt liv.

Re-emaljering er også for boligforeninger

Nærværende artikel lægger op til, at re-emaljering af badekar (og badeværelser) kun er for private boligejere. Men det er bestemt ikke sandheden. Emaljespecialisten samarbejder med flere boligforeninger og -kontorer, og vi udarbejder også gerne et tilbud til dig.

Med re-emaljering kan I sørge for, at badeværelserne altid fremstår flotte og velholdte, når en ny beboer flytter ind. Selv mange års slid og forsømmelse kan rettes op med en re-emaljering. Det er dermed en enkel, billig og effektiv løsning, der ikke kræver lang ventetid for brugeren.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular