fbpx
16 May 2021

Emaljering af badekar pris

– hvad er prisen for at sætte et badekar i stand med emalje?

Emaljering af badekar – pris: Det behøver ikke at være dyrt at renovere dit badekar. Læs med her, og få et indblik i processen bag emaljering af badekar – og ikke mindst i prisen.

Har dit badekar efterhånden opnået en tilstand, hvor det ikke længere kan gøres rent? Har det antaget en gullig farve med kalkaflejringer og sæberande? Er der rust, og begynder emaljen at skalle af? Der findes mange gode grunde til at vælge en emaljering af badekar – og heldigvis behøver det ikke at være dyrt.

Men alt er jo som bekendt relativt. Så hvad der er billigt for den ene, kan være dyrt for den anden. Derfor vil vi gerne give dig et klart og tydeligt billede af, hvor meget emaljering af badekar egentlig koster. Det er nemlig ret enkelt. Hos Emaljespecialisten har vi en fast startpris, og derudover kommer der tillæg for ekstraydelser.

Prisen starter ved 6.000 kr. inkl. moms. De elementer, der kan få prisen i vejret, er blandt andet ekstra fugearbejde, skridsikker bund eller store reparationer. I skrivende stund kan vi ikke give en nøjagtig pris på de forskellige ting, da det afhænger af badekarrets nuværende stand. Til gengæld kan vi sige, at du aldrig vil opleve skjulte gebyrer eller uforudsete ekstraudgifter hos os. Vi aftaler altid en fast pris, inden håndværkeren går i gang med arbejdet.

Emaljering af badekar – pris: Er pengene godt givet ud?

Det er svært for os at sige, om en emaljering er pengene værd for dig. Det vi kan sige, er, at du med en emaljering af badekar skaber nyt liv på badeværelset. Du får ikke et helt nyt badekar, men det er det tætteste, du kommer derpå.

Alternativet til en emaljering er en udskiftning. Altså skal du købe et nyt badekar og have det bragt hjem. Derefter skal det nuværende afmonteres og deponeres. Det nye skal installeres, og vægge og gulv skal repareres. En omfattende og dyr proces, som næsten ikke kan betale sig, medmindre du sætter hele badeværelset i stand i samme ombæring. Og så er du i den grad i gang med at bruge penge.

Er du lidt usikker på emaljering af badekar, fordi du ønsker nyt liv til andre elementer end bare badekarret? No worries. Hos Emaljespecialisten kan vi hjælpe med det meste, og i langt de fleste tilfælde kan emaljen anvendes, så du får et ensartet og stilrent look på badeværelset.

Faktisk kan emalje bruges til renovering af både håndvaske, bordplader, brusekabiner og gulve. Trænger vægge, loft og træværk også til en kærlig opdatering, kan vi desuden give en hånd med der. Det bliver bare med andre materialer end emalje.

Mange muligheder med emalje

Langt de fleste, der skal have deres badekar sat i stand, vælger den klassiske hvide farve. Enten i højglans eller silkeglans. Men det er ikke din eneste mulighed. Drømmer du om et pink, grønt eller sort badeværelse – eller noget helt fjerde – er der også potentiale for det. Du kan endda få glimmer i emaljen, hvis du ønsker det.

Det betyder i al sin enkelthed, at du med få midler kan skabe et helt nyt badeværelse. Og det er ikke kun en god løsning for din pengepung. Det er også en bæredygtig vej at gå, fordi du genbruger i stedet for at købe nyt og smide ud.

Er du i tvivl om, hvad der egner sig, skal du ikke tøve med at tage kontakt. Vores håndværkere deler hellere end gerne ud af gode råd, så du får lige præcis det badeværelse, du drømmer om.

Emaljering af badekar – boligforeninger og erhverv

Står du i spidsen for en boligforening, og leder du efter en renoveringsløsning, der ikke er alt for dyr? Emaljering er den optimale teknik til vedligeholdelse og istandsættelse. Selv de mest genstridige pletter kan vi komme til livs. Det samme gælder mange års forsømmelse af rengøring, eller hvad der ellers måtte være aktuelt. 

Det korte af det lange er, at Emaljespecialisten kan hjælpe med at få jeres badeværelser til at fremstå pæne og velholdte, når nye beboere skal flytte ind. Prisen afhænger af opgavens omfang – er der tale om et enkelt badekar, et større antal boliger eller tilbagevendende opgaver?

Vi samarbejder allerede med boligforeninger og -kontorer, og vi udarbejder også gerne et tilbud til dig. Så tøv ikke – det er gratis og uforpligtende at starte en dialog.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular