fbpx
Maling af fliser
15 Aug 2021

Maling af gulvfliser med polyurethan

Maling af gulvfliser kan være den helt rigtige løsning i mange tilfælde, og så er det langt billigere end alternativet – nemlig en udskiftning af fliserne.

Er du led og ked af farven på dine fliser? Eller er du bare træt af, at det er umuligt at indrette badeværelset på moderne vis, fordi de orange-brune fliser fra 70’erne optager rummet? Eller har du et flisegulv med højglans, som er ikke er til at gøre rent?

Årsagerne kan være mange, men uanset hvad grunden er, er det muligt at gøre noget ved det. Vi kan nemlig male dine fliser. Både på badeværelset og i køkkenet.

Er det selve fliserne, du er træt af? Altså det der med små firkanter med spartlede mellemrum? Så kan vi faktisk også tilbyde en løsning, hvor vi fylder fugerne mellem fliserne og efterfølgende behandler gulvet med flydemaling, så du får en smuk, ensartet overflade, uden fugerne.

Maling af fliser

Spar penge med maling af fliser

Det er ikke en hemmelighed at badeværelset og køkkenet er de to rum i hjemmet, der er dyrest at sætte i stand. Af samme årsag vælger mange at lade være. Men sikke en skam – det behøver nemlig ikke at være dyrt!

Vælger du en løsning, hvor du får malet eller spartlet fliserne, slipper du for det omkostningstunge og besværlige arbejde, der følger med nedrivning og opsætning af nye fliser. Med maling er projektet forholdsvis hurtigt overstået, og du slipper for at låne naboens toilet i flere uger, fordi renoveringen griber om sig.

Har du fliser andre steder end i køkkenet og på badeværelset? Det kan være i bryggerset, gangen eller måske endda et værelse? Uanset hvad kan maling af dine fliser være løsningen.

Materialer af høj kvalitet

Når fliserne skal males – hvad enten det er på badeværelset eller i køkkenet – skal det gøres med gode materialer. Vi anvender specialudviklede, multi-resistente produkter med stor slidstyrke og en flot finish.

Det betyder, at du kan være sikker på et godt og holdbart resultat, hvis du overlader opgaven til os.

Overvejer du at male fliserne på egen hånd? Det er bestemt også en mulighed, men du skal være opmærksom på, at de materialer, du kan købe i dit lokale byggemarked, ofte ikke er af samme høje kvalitet som de professionelle. Samtidig kan det være svært at arbejde med polyuretan og epoxy (som er de produkter, vi anvender), hvis du ikke har erfaring med materialet, kendskab til processerne – og særligt hvis du ikke har det rette udstyr.

Er du usikker, kan du med fordel forhøre dig i dit lokale byggemarked. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog.

Maling af fliser

Sådan foregår processen, når der skal males

Overvejer du, om dine fliser skal males, og er du nysgerrig på, hvad du går ind til? Neden for har vi lavet en kort gennemgang af proceduren i grove træk. Som du kan se, er det ikke noget, der behøver at tage lang tid ift. en gennemgribende udskiftning af det gamle – og typisk allerede 24-48 timer efter afsluttet arbejde, kan du så småt begynde at bruge rummet igen.

Proceduren ved maling af fliser:

 1. Klargøring af fliser – herunder afsyring, fjernelse af evt. kalk samt rengøring.
 2. Klargøring af arbejdsområde med afdækning.
 3. Grunding af gulvet for bedre holdbarhed/hæftning.
 4. Maling af fliser med ruller eller spartel ved flydemaling.

Vi bruger enten rulle når vi maler gulvet eller flydemaling når fliserne skal males. afhængig af dit ønske til finishen og farver. Flydelag lægger sig flot og ensartet på overfladen med en helt glat overflade og dækker fugerne i gulvet. Denne kommer i et mindre farveudvalg, men de fleste vælger hvid alligevel. Ønsker du specifikke farver som ikke indgår i sortimentet ved flydemaling, så er dit alternativ malingen som vi ruller på. Dette produkt kommer i mange forskellige farver efter dit ønske. Se et RAL eller NCS farvekort.

Gode muligheder for et personligt gulv

En af de helt store fordele ved maling af fliser – udover prisen, naturligvis – er, at du har forskellige muligheder for at få et flot og personligt gulv, der matcher lige præcis din stil.

Du kan blandt andet vælge:

 • flere forskellige farver (Afhængig hvilken løsning du ønsker)
 • tre forskellige overflade glans (Afhængig hvilken løsning du ønsker)
 • glimmer for et anderledes look.

For at det ikke skal være løgn er det ikke kun fliserne, vi kan sætte i stand med maling. Vi kan i virkeligheden renovere hele dit badeværelse; fra håndvask og badekar til bordplade og brusekabine.

Det betyder, at det ikke kun er fliserne, du kan give et unikt præg. Skal hele badeværelset have en kærlig hånd med en bæredygtig renovering, og ønsker du ikke at bruge alt for mange penge ift. en udskiftning, så er epoxy og/eller polyuretan et rigtig godt valg. Det er slidstærkt, rengøringsvenligt og yderst holdbart, og du har gode muligheder for at skabe et personligt og individuelt look.

Vil du høre mere og måske endda have et gratis og uforpligtende tilbud på lige præcis din opgave? Find vores kontaktformular og send en mail, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular