fbpx
Ny emalje badekar pris
17 Aug 2021

Ny emalje badekar – pris

Ny emalje badekar – pris: Der er altid en del overvejelser bag prisen, når man skal renovere noget i hjemmet. Hvad enten det er badekarret eller hele badeværelset. I denne artikel tager vi et kig på, hvad det koster at give badekarret ny emalje.

Vi kan lige så godt starte med det, du er kommet for. Prisen. Ny emalje til badekarret koster fra 6.000 kr. Og ja, vi bruger det lidet populære “fra,” og det skyldes flere ting. Men allerførst vil vi gerne sige, at der ikke kommer uforudsete udgifter, når du først har booket os til en emaljering. Prisen aftaler vi altid på forhånd.

Med det sagt lad os så tage et kig på “fra” – for hvorfor kan vi ikke sige nøjagtigt, hvad en emaljering koster? Det kan vi ikke af den simple årsag, at det er forskelligt fra badekar til badekar. Der er flere forskellige ting, der spiller ind – for eksempel:

 • Skal der fjernes rust på badekarret?
 • Er der store skader, der skal repareres?
 • Ønsker du en skridsikker bund?
 • Har karret tidligere været re-emaljeret/malet?

Det er alt sammen noget, der påvirker prisen, og derfor er vi nødt til at se dit badekar, før vi kan give dig den nøjagtige pris.

Få et gratis tilbud på en emaljering

Som vi også skrev i indledningen, så betyder prisen noget, når man skal sætte i stand. Uanset om det er stort eller småt, der skal renoveres. Derfor ved vi også, at du gerne vil kende prisen på emaljeringen af dit badekar, inden du kaster dig over den.

Og den kan du sagtens få.

Du skal bare bruge vores kontaktformular, hvor du beskriver ønskerne til din emaljering samt vedhæfte billeder af badekarret og den nuværende stand. Herefter kontakter vi dig med en pris – og det er naturligvis både gratis og helt uforpligtende.

For private OG erhverv

Ud fra skrivestilen i denne artikel er det let at tro, at ny emalje til badekar kun er for private boligejere. Det skal da heller ikke være en hemmelighed, at der er en stor del af dem blandt vores kunder. Men det betyder ikke, at der ikke er plads til erhvervskunder også.

Faktisk er emaljering af badekar en prisvenlig og effektiv løsning i mange tilfælde. Blandt andet hvis du:

 • står i spidsen for en boligforening
 • driver et hotel
 • udlejer boliger.

Hører du ind under en af ovenstående kategorier (eller en helt anden der måske også kan have gavn af emaljering), kan vi udarbejde et godt tilbud på løbende vedligehold og istandsættelse til dig.

Vi kan eksempelvis sørge for, at dine badekar (ja, faktisk hele badeværelset) altid stråler rent og pænt. Du slipper for gule kalkaflejringer i bunden af badekarret, og skulle der være skader i form af hakker eller ridser, kan vi reparere dem, inden nye beboere flytter ind – eller hotelværelset skal lejes ud.

Vil du høre mere om vores erhvervsløsninger, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi fortæller gerne, og måske er det den helt rigtige løsning for dig.

Sjælland for private, landsdækkende for erhverv

Kigger du på priser i forbindelse med en renovering af dit badekar, er det vigtigt at nævne, at vi kun dækker Sjælland, når der er tale om enkeltstående opgaver. Det skyldes, at prisen bliver for høj, hvis vi skal til Jylland eller Fyn, og du ønsker næppe at betale den transportudgift, samt tidsforbrug der følger med. Bor du her, bør du finde en lokal håndværker, der kan hjælpe dig.

Er der derimod tale om en større opgave med flere badekar/badeværelser, så dækker vi hele landet. Kort og godt. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os og få en god pris på din opgave – vi garanterer et flot resultat til konkurrencedygtige priser.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular