fbpx
Nyt terrazzogulv
01 Jul 2022

Nyt terrazzogulv – eller måske maling af terrazzogulv?

Drømmer du om at få et nyt terrazzogulv, fordi det gamle er ved at være slidt? Det kan vi ikke hjælpe med hos Emaljespecialisten. Men vi kan male dit terrazzogulv, så det bliver næsten som nyt.

Et nyt terrazzogulv er ikke noget, mange boligejere får lavet. Det hører en anden tid til. Vi bygger ikke længere i den stil, der fordrer et terrazzogulv. Derfor er det efterhånden faldet langt ned på listen over populære gulvtyper.

Det betyder desværre også, at mange boligejere er kede af deres nuværende terrazzogulv og i stedet ønsker sig et mere moderne et af slagsen.

Hos Emaljespecialisten kan vi ikke give dig et moderne og nyt terrazzogulv. Til gengæld kan vi sætte dit nuværende gulv i stand med maling. På den måde bliver det re-designet, så det får et helt andet og stilrent udseende.

Kan man male et terrazzogulv?

Hvis du googler “nyt terrazzogulv” i kombination med “maling af terrazzogulv”, vil du opdage, at mange mener, at det er noget nær umuligt at sætte et terrazzogulv flot i stand med maling.

Det er det også – hvis du ikke har erfaring og de rette remedier, vel at mærke.

Hos Emaljespecialisten har vi begge dele. Og vi kan garantere dig et flot og professionelt resultat, hvis du lader os om at male dit terrazzogulv.

For at give dig et indtryk af, hvor omfattende processen med maling af terrazzogulv er, forklarer vi den trin for trin nedenfor. Forhåbentlig kan overblikket give dig den nødvendige viden i forhold til at beslutte, om det er den form for nyt terrazzogulv, du er ude efter.

Sådan foregår maling af terrazzogulv

Når vi istandsætter et terrazzogulv med maling, foregår det altid efter samme fremgangsmetode. En teknik vi har forfinet gennem årene, og som er mulig, fordi vi bruger maling af høj kvalitet udviklet til formålet.

Processen er følgende:

 1. Terrazzogulvet affedtes og afslibes.
 2. Skader som revner og huller repareres.
 3. Overfladen rengøres med professionelle rengøringsmidler.
 4. Terrazzogulvet males, afhængig af størrelse samt forhold enten med sprøjtepistol, rulles på eller lægges i flydelag.

Nyt terrazzogulv – tilpas farvevalget til din stil

Ofte er baggrunden for at male et terrazzogulv et ønske om at skabe en mere moderne stil, der passer til resten af indretningen. Ved at lade os om ovenstående proces får du mulighed for at tilpasse resultatet, så det matcher resten af boligen.

Vi tilbyder blandt andet et stort udvalg af farver. Du behøver ikke nødvendigvis at gå med den klassiske hvide, grå eller sorte. Samtidig er det muligt at tilføre glimmer eller flager af guld, sølv og sort, hvis du gerne vil have et gulv med liv og spil i overfladen.

Og selvom det “bare” er maling, vi anvender til gulvet, er følgende værd at huske: Det er en yderst holdbar en af slagsen. Dit gulv vil være slidstærkt og rengøringsvenligt, og det kan holde sig flot i mange år.

For private og erhverv

Terrazzogulve er ofte at finde på badeværelser med mange år på bagen, ligesom du kan finde dem i mange gamle industribygninger. Det betyder i sagens natur, at der er mange forskellige steder, der kan have brug for en renovering. Fra private boliger til forretninger, caféer, hoteller og boligforeninger.

Hos Emaljespecialisten hjælper vi både private og erhvervsvirksomheder med at sætte terrazzogulve i stand, så tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis du har et gulv, der trænger til en kærlig hånd.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular