fbpx
Emaljering til badekar
04 Jan 2022

Maling til badekar eller emalje til badekar. Kært barn har mange navne. Uanset hvilket navn du bruger, er der tale om det samme. Nemlig en teknik man kan bruge til at sætte badekar i stand.

Maling til badekar / emalje til badekar . Er det mon lige præcis den løsning, du går og leder efter? Det kunne det meget vel være, hvis du har et badekar, der trænger til en “klat” maling og en kærlig hånd med sandpapiret. 

Spørgsmålet er bare, om du selv kan male dit badekar? Eller om du bør søge hjælp hos en fagmand?

Svaret er desværre ikke så enkelt, som vi umiddelbart kunne ønske os. For ja, du kan dybest set sagtens selv male dit badekar. Fx med Atmosani. Det er bare ikke noget, vi anbefaler. Der skal nemlig ikke særlig mange rystende hænder eller dårligt styrede pensler til, før du har et halvdårligt resultat, der næppe holder i mange år og får en sløj finish.

Men alle her jo forskellige præferencer og behov. Så hvilken løsning du vælger skal jo passe til dine behov.

Emaljering til badekar

Maling til badekar (emalje til badekar): Overlad arbejdet til professionelle

Maling til badekar også kaldet emalje til badekar er et produkt, der ikke er så let at håndtere, som almindelig maling er. Derudover er det helt essentielt, at du får fat i en maling af høj kvalitet. Den maling vi bruger hos Emaljespecialisten, er udviklet og produceret af en af verdens førende producenter i branchen. En virksomhed der har eksisteret siden 1979. Og en virksomhed som har lagt (og stadig lægger) hjerte og sjæl i at skabe de mest innovative produkter til emaljering af badekar og fliser.

Derudover skal du have det rette udstyr til at påføre malingen. Det skal gøres med en professionel sprøjtepistol med en helt særlig teknik. En teknik vi naturligvis er certificerede til at arbejde efter. Det er nemlig din garanti for et flot og professionelt resultat.

Overvejer du alligevel at kaste dig over Malingen/emaljeringen selv, er det vigtigt, at du læser vejledningen til blanding af maling grundigt. Derudover skal du huske, at det hurtigt kan blive en omfattende affære, hvis du laver fejl. Vi kan naturligvis sagtens gøre det om. Det bliver bare væsentligt dyrere, da vi nu skal fjerne den nye emalje, du netop har påført, inden vi kan gøre badekarret klar endnu en gang.

Overvej forskellige tilkøb

Drømmer du om et sort badekar? Eller er det er hvidt badekar der står øverst på din ønskeliste? Uanset hvad din behov måtte være, er det en god idé at skrive dem ned, inden du indhenter et tilbud. På den måde sikrer du dig et overslag eller en cirkapris, der kommer til at stemme nogenlunde overens med den endelige pris.

Udover farve, effekter og finish kan du også overveje, om der skal anti-slip i bunden af dit badekar. Når nu det alligevel skal sættes i stand. Med anti-slip minimerer du risikoen for at falde, når der er vådt. Hvilket der som regel er, når man bruger et badekar.

Har du andre ønsker til udseendet, som vi ikke har været omkring, så tøv endelig ikke med at spørge. Måske kan vi gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Vi vil i hvert fald gerne prøve, og det er heldigvis gratis og uforpligtende at indhente et tilbud, så du skal ikke holde dig tilbage.

Udfyld vores kontaktformular med en grundig beskrivelse af dine ønsker til opgaven samt et billede af badekarrets nuværende stand, så vender vi tilbage i løbet af kort tid.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular