fbpx
Maling af klinker på gulv
04 Jan 2022

Maling af klinker på gulv for dig trænger til nye omgivelser

Maling af klinker på gulv er en unik mulighed for at tilføje lidt liv til omgivelserne i dit hjem. Det er ikke dyrt, i forhold til en udskiftning og det er en istandsættelse, der kan klares hurtigere end nedrivning.

Har du et hus eller en lejlighed, hvor du er led og ked af farven på klinkerne? Måske bor du til leje og kan ikke overbevise udlejeren om, at klinkerne skal skiftes? Det kan også være, at du bare er godt og grundigt træt af det look, klinker på gulvet giver på grund af fugerne?

Uanset hvad årsagen er, har vi godt nyt. Du kan nemlig gøre noget ved det, og det koster ikke spidsen af en jetjager. Og nej – det er ikke nødvendigt at skifte klinkerne for at komme de kedelige farver på gulvet til livs. Du kan give dem en klat maling (okay, en enkelt klat er måske ikke helt nok…).

Men maling af klinker på gulv; er det noget, du selv kan klare?

Hos Emaljespecialisten plejer vi at sige nej. Medmindre du har stor håndværksmæssig erfaring og kendskab til polyurethan og epoxy, så anbefaler vi, at du får professionel assistance til gulvmalingen. Det gør vi, fordi processen er krævende og stiller store krav til præcision, hvis resultatet skal blive flot, og ikke indst holde i mange år frem – og det skal det jo helst.

Male af klinker på gulv

To metoder til maling af klinker på gulv

Grundlæggende har du to muligheder, når du skal beslutte, hvordan dine gulvklinker skal sættes i stand. Du kan vælge:

 1. Epoxy påført med malerrulle. Her vil fliser og fuger stadig være synlige.
 2. Epoxy påført som flydende maling. Her vil fliser og fuger blive dækket, så overfladen bliver jævn og ensartet. (Fugefrit gulv)

Vælger du den første løsning – den med malerrulle – påføres malingen som skrevet ved pårulning af epoxyen. Først rengøres, afsyres og affedtes klinkerne, og derefter påføres en grunder og dernæst malingen, således at den gamle trætte farve forsvinder og du får en ny frisk farve i hvid, sort eller anden valgfri farve. (Vi har ca 25 forskellige farvevarianter.

Processen er som skrevet ovenfor i grove træk, men der kan naturligvis være flere faser før vi kan male klinkegulvet, såsom reparationer, fjernelse af silikonefuger, afdækning mv.

Er du mere til den anden løsning – den med flydelag og et fugefrit gulv – vil malingen blive hældt ud over gulvet og rettet til med en spartel. Laget er tykt, og det kan være nødvendigt med flere lag, før fugerne er dækket godt og grundigt.

Farve og finish ved de to løsninger

Du har nok allerede en idé om, hvilken løsning du foretrækker. Standard farverne er sort og hvid, men du kan hos os vælge mellem mange forskellige farver. Epoxyen kommer som standard i højglans

Desuden kan vi tilføje metallic farver, glimmer og glitter, hvis du gerne vil have en fest på gulvet, og du kan vælge en ekstra belægning hvis ikke du ønsker højglans. Her kan du vælge en ovefladebehandling i silkeglans eller mat finish, Eller vi kan mattere højglansen ved slibning hvis det er dit ønske.

Maling af klinker på gulv

Overfladebehandling af andre elementer

Vi anvender epoxy til maling af klinker, og generelt set på de fleste typer af gulve som vi behandler. Når vi istandsætter vægfliser og badekar bruger vi polyurethan.

Vi hjælper mange kunder med istandsættelse af badekar, brusenicher og håndvaske – og vi kan også hjælpe dig.

Bæredygtig renovering er også en attraktiv løsning rent økonomisk, fordi du slipper for at købe nyt og skifte ud. Og desuden behøver du ikke at ligge i byggerod i lang tid ift. en mere omkostelig udskiftning.

Selvom det er billigt, får du høj kvalitet. Vi rengør, afsyrer, affedter, sliber og reparerer ovefladen på din håndvask eller dit badekar, inden vi påfører den nye maling. Det betyder, at du ender op med et flot og professionelt resultat. Det tætteste du kan komme på nye elementer uden at skulle købe og installere nyt.

Er du nysgerrig efter at høre mere, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan udfylde vores kontaktformular og vedhæfte billeder af dit klinkegulv, dit badekar eller din håndvask, og så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Og husk – det koster ingenting at spørge, og du forpligter dig ikke til noget ved at indhente et tilbud.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular