fbpx
Male gulvfliser badeværelse
04 Jan 2022

Male gulvfliser badeværelse – en unik mulighed for at komme de slidte fliser til livs

Male gulvfliser badeværelse. Er det noget, du drømmer om? Det kan være en god løsning i rigtig mange tilfælde, og det koster ikke mere, end at de fleste kan være med.

Træder du ud på badeværelset med et suk, fordi gulvfliserne ganske enkelt ikke gør noget godt for rummet? Er de slidte og triste at se på? Hører farven til en anden tid? Er du bare led og ked af fliser og fuger?

Uanset hvad årsagen måtte være, kan du gøre noget ved det. Du kan nemlig male gulvfliserne på dit badeværelse. Ikke selv, godt nok (Det holder sjældent længe) – men med hjælp fra fagfolk. Det er en effektiv og prisvenlig renoveringsmetode, der giver nyt liv til badeværelset. Og selvom netop dette rum siges at være det dyreste at sætte i stand, så koster det ikke en halv bondegård at male fliserne ift en langvarig og dyr uskiftning.

Hvad det nøjagtigt koster, er svært at svare på, før vi har set fliserne og hørt mere om dine ønsker. Men du er altid velkommen til at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Male gulvfliser badekar

Male gulvfliser badeværelse – vælg mellem to løsninger

Dine ønsker til det endelige resultat er afgørende for, hvilken metode du skal vælge, når dine gulvfliser skal males. 

Er du glad for fornemmelsen af fliser og for fordybningerne i form af fuger? Ja, så kan du gå med en løsning hvor epoxy´en rulles på med malerrulle. Her påføres malingen med en topcoat efter gulvet er klargjort og grundet. resultatet er ensfarvede fliser og fuger.

Ovenstående model tilbyder et udvalg af ca. 25 forskellige farvemuligheder udover standardfarverne hvid og sort som oftest vælges og er de mest populære farver blandt vores mange kunder, så det er ikke sikkert, det overhovedet har nogen betydning hos dig. Belægningen kommer som standard i højglans.

Taler gulvflisernes udseende modsat slet ikke til dig, og ville du ønske, de ikke var der? Ja, så bør du gå med den løsning, som er epoxy i flydelag (Fugefrit gulv). Her hælder vi malingen ud over gulvet og spartler det ud, indtil vi opnår en pæn og ensartet overflade. Helt uden synlige fuger.

På samme vis som maling med malerrulle får du mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver.

Fordele ved at male gulvet

Der er naturligvis den helt store fordel ved at male gulvfliser på badeværelset, at du kommer væk fra det slidte look eller den grimme farve. Men der følger også den ekstraordinære fordel med, at et gulv i enten epoxy er mere slidstærkt og rengøringsvenligt, end du nogensinde før har oplevet. Det tror vi i hvert fald. Nu ved vi jo ikke, hvilke gulve du har i forvejen – men mon ikke du har fanget pointen?

Ser man bort fra det visuelle, er der også en klimamæssig fordel ved at male gulvet i stedet for at skifte klinkerne ud. Som du med al sandsynlighed ved, har vi knappe ressourcer, og derfor er det bedste du kan gøre at sætte i stand i stedet for at skifte ud.

Sidst men ikke mindst – for der er naturligvis endnu en fordel – er der den helt store gevinst ved maling af gulvet, at du sparer penge. I hvert fald hvis alternativet er, at du skifter klinkerne ud. Og det er ikke bare kroner og ører, du sparer. Du sparer også på kræfterne, når du slipper for at rive ned, inden mureren kommer for at sætte fliser op på ny.

Male gulvfliser badeværelse

Tænk på helheden

Én ting er, at dine gulvfliser måske trænger til en kærlig hånd. Men hvordan står det til på resten af badeværelset? Kommer det til at fremstå kedeligt og trist, når først gulvet har fået en opdatering?

I så fald bør du overveje, om der er andet, der skal sættes i stand, når du alligevel er i gang.

Hos Emaljespecialisten kan vi eksempelvis hjælpe dig med at renovere dit badekar. Vi kan også male fliserne i din brusekabine, eller vi kan give din porcelænsvask nyt liv med polyurethan. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi (og måske din pengepung), der sætter grænser for renoveringen af dit badeværelse.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular