fbpx
Maling af flisegulv
17 Aug 2021

Maling af flisegulv i køkken, badeværelse og gangarealer

Maling af flisegulv lyder måske som en uholdbar løsning, men det er det langt fra. Faktisk er det en yderst slidstærk teknik, der giver dit gulv nyt liv – vi bruger nemlig ikke helt almindelig maling.

Har du et flisegulv i din bolig, du ikke er udpræget glad for? Et du måske er decideret træt af? Og har du af den ene eller anden årsag ikke lyst til den lange proces og høje omkostning, der følger med en udskiftning? Så har vi en anden løsning, du bør kigge nærmere på – nemlig maling af flisegulv.

Det er både billigere, hurtigere og lettere.

Vi ved godt, at mange tror, at maling er en løsning, der kun fungerer til kortvarig sminkning af fliserne, men sådan er det bestemt ikke, hvis det bliver gjort korrekt. Nu bruger vi naturligvis heller ikke maling i traditionel forstand – vi bruger polyuretan og epoxy produkter. Polyuretan er et flydende plastmateriale, der blandt andet er kendt fra bådindustrien og elsket for sin høje slidstyrke, store rengøringsvenlighed og vandtætte overflade. Derudover gulner det ikke i samme grad som epoxy gør, da det er UV bestandigt. Om man skal bruge epoxy eller polyuretan afhænger af omstændighederne og behov.

For at sige det kort: Epoxy og Polyuretan er perfekt til maling af flisegulv. Of vil du have fjernet fugerne mellem fliserne og re-designe gulvet med en homogen og flot overflade, så er vi specialiseret i netop dette. Men du kan naturligvis på malet dine fliser så du stadig kan se at det er gamle fliser som er malet.

Maling af flisegulv – med eller uden fuger

Mange mennesker er fint tilfredse med det look, et flisegulv har. Altså de firkantede fliser der er omkranset af en fuge, som ligger lidt lavere. Andre bryder sig ikke om udseendet.

Er du blandt de første – en af dem der i og for sig godt kan lide fliser. Ja, så “nøjes” vi med at male både fuger og fliser, så du får et ensartet udtryk, der ligger langt fra det nuværende udseende. Er du derimod blandt de sidste – en af dem der er træt af fuger. Så tilbyder vi faktisk at fylde fugerne ud, hvorefter vi spartler efter behov og afslutter med en flyde epoxymaling. Med denne løsning kommer du helt væk fra fliserne, og du får et ensartet og homogent gulv uden ujævnheder. Er der meget sollys som kommer ind i området med fliser, så anbefaler vi at du også får lagt et lag UV bestandig coat. Her bruger vi polyuretan.

Om du er til det ene eller det andet, er en smagssag. Priserne varierer naturligvis på grund af arbejdsmængden, og vi kan først give dig et tilbud, når vi kender dine ønsker. Både til løsningsmodel, men også til farver og eventuelle effekter. Og så skal vi naturligvis bla. vide, hvor mange kvadratmeter det drejer sig om, før vi kan udarbejde den endelige pris.

Når det er sagt, er det helt gratis og ganske uforpligtende at indhente et tilbud på maling af flisegulv. Du bruger bare vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Er der andre elementer, der trænger til lidt kærlighed?

Denne artikel handler først og fremmest om, at det er muligt at sætte et flisegulv i stand med maling. Hurtigt og let og helt prisvenligt sammenlignet med en traditionel renovering. Men faktisk er det sådan, at vi kan istandsætte mange forskellige emner med materialet, og ofte bruger vores kunder os til en gennemgribende renovering af eksempelvis badeværelset – uden byggerod, blot med maling.

Teknikken med polyurethan går også under navnet “emaljering”, og det er et arbejde, vi har specialiseret os i gennem mange år. Det er nemlig et fantastisk produkt, der kan anvendes til meget mere end bare fliser. Vi kan eksempelvis emaljere dit badekar, din brusekabine og din håndvask. Og det betyder ingenting, om der er rust, kalkaflejringer eller store ridser – det reparerer vi efter aftale, inden vi går i gang med at påføre emaljen af polyuretan.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke – det lover vi. Du kan surfe rundt på siden her for at finde mere inspiration og viden om emaljering, eller du kan starte med denne artikel: Renovering af badekar – den forklarer ret fint både processen og de fordele, der følger med en emaljering. Vi er det sidste stop inden en tidskrævende og mere omkostelig udskiftning til nyt.

Alternativt er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi uddyber hellere end gerne de services, vi tilbyder.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular