fbpx
Badekar reparation
02 Sep 2021

Badekar reparation – glem alt om skrammer, ridser og afskallet emalje!

Badekar – reparation: Den perfekte mulighed når du er led og ked af at kigge på dit slidte badekar. Læs her, hvorfor det er en god idé at reparere badekarret.

Du har ikke nødvendigvis hørt om reparation af badekar før. Der er mange, som ikke ved, det er en mulighed, og som derfor dagligt ærgrer sig over deres slidte og ødelagte badekar. Og sikke en skam. Reparation er både en billig, hurtig og effektiv løsning, hvis du er træt af dit triste badekar.

Som specialister på området har vi naturligvis istandsat hundredevis af badekar, og vi gør det stadig på daglig basis. Det er nemlig en rigtig god løsning af flere årsager:

 1. Økonomi: Du sparer penge sammenlignet med at købe et nyt badekar.
 2. Klima: Du skåner miljøet ved at genbruge frem for at købe nyt.
 3. Rod: Du slipper for besværet med håndværkere i flere uger.

Men én ting er naturligvis, at det er en god idé. En anden ting er prisen. For uanset hvor rart det føles at skåne miljøet og få et “nyt” badekar, så spiller økonomien en væsentlig rolle i denne sammenhæng.

Vi kan ikke sige præcis, hvor meget en badekar reparation koster. Men hvis du vedhæfter et billede af dit badekar i vores kontaktformular, kan vi udarbejde et tilbud til dig i løbet af ganske få dage, og så kan du hurtigt mærke, om det er den rigtige løsning for dig.

Badekar reparation

Hvem kan have glæde af en badekar reparation?

Som udgangspunkt er der to forskellige kundegrupper, der kan have glæde af muligheden for at reparere et badekar. Private boligejere eller -lejere samt erhvervsdrivende der på den ene eller anden måde har berøring med flere badeværelser.

Som boligejer kan reparation af badekarret være den optimale løsning, hvis du ønsker en bæredygtig renovering, eller hvis du ikke vil bruge penge på en dyr udskiftning. Som lejer af en bolig kan det være det eneste løsning, fordi du sandsynligvis ikke må skifte badekarret ud – men her skal du naturligvis forhøre dig hos din udlejer først.

Men det er ikke kun private, der kan drage fordel af en renovering af badekarret. Står du i spidsen for en boligforening, driver du et hotel eller er du privat boligudlejer? Ja, så kan reparation af badekar også være en god mulighed for altid at præsentere pæne og velholdte badeværelser.

Og ja, vi mener faktisk badeværelser. Ikke bare badekar. Det er nemlig ikke kun badekarret, vi kan sætte i stand. Det produkt vi anvender til renoveringen, kan også bruges til at male håndvasken, bordpladen og fliserne på badeværelset. På den måde kan du få en fuld istandsættelse for ganske få penge.

Det er enkelt og effektivt, og vi vil meget gerne fortælle mere om dine muligheder. Som sagt: Brug vores kontaktformular, eller giv os et ring. Du vil blive overrasket over at høre, hvor meget vi kan hjælpe dig med, og hvor lidt det egentlig koster at give badeværelset en make over.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular