fbpx
16 May 2021

Badekar emalje

– det behøver ikke at være dyrt at skifte emalje på badekarret

Drømmer du om at skifte emaljen på dit badekar, men er du lidt usikker på prisen? Det koster ikke spidsen af en jetjager, og med professionel hjælp er du garanteret et flot resultat.

Et slidt og forsømt badekar gør ikke noget godt for dit badeværelse. Men det er dyrt at sætte badeværelset i stand, er det ikke? Sådan lyder rygterne i hvert fald. Faktisk skulle badeværelset være blandt de dyrest rum at sætte i stand.

Lige præcis dét, kan vi ikke svare på.

Til gengæld kan vi fortælle, at det ikke er dyrt at renovere dit badekar med ny emalje. Du kan gøre det selv, men det er ikke noget, vi anbefaler. Processen er omstændelig, og det kræver lang erfaring og det rette udstyr at opnå et flot resultat.

Spørgsmålet er så bare, hvad det koster at få professionel hjælp til at emaljere badekarret? Læs med nedenfor, hvor vi gennemgår processen såvel som prisen.

Badekar – emalje – pris

Prisen betyder noget for de fleste boligejere. De færreste har råd til bare at kaste om sig med pengene. Derfor har vi gennem årene effektiviseret emaljeringsprocessen, så vi i dag kan tilbyde en skarp pris på emaljering af badekar.

Og ja, lad os bare komme til det med det samme. Det koster 6.000 kr. inkl. moms at få ny emalje på dit badekar. Udover de 6.000 kr. kan der komme tillæg i forbindelse med ekstraopgaver som at lægge fuger, reparere store skader eller etablere en skridsikker bund i badekarret. Tillægsprisen får du dog af vide på forhånd, så du vil ikke blive overrasket af uventede merudgifter.

Vil du kende den nøjagtige pris på emalje til dit badekar, så kontakt Emaljespecialisten via kontaktformularen. Her kan du vedhæfte billeder af karrets nuværende stand sammen med dine ønsker til renoveringen, så vi kan udarbejde et tilbud. Og det er naturligvis både gratis og uforpligtende at spørge.

Emaljering – hvad er det helt præcis?

Vi har været omkring prisen, så du ved allerede, hvad det koster at give badekarret ny emalje. Men ved du egentlig, hvad en emaljering helt nøjagtig er?

Emalje er en to komponent maling, som måske er bedre kendt som polyurethan. Har du ikke hørt om det før, kender du måske epoxy? Det er ikke helt det samme, men polyurethanen har nogle af de samme fordele – for eksempel at:

 • du kan vælge mellem mange forskellige farver.
 • overfladen hærder op og bliver ekstremt slidstærk.
 • materialet er yderst rengøringsvenligt.

Derudover er polyurethan naturligvis 100% vandtæt, og sammenlignet med epoxy er materialet en smule blødere. Fordelen ved det er, at det er sværere at lave skader i overfladen på dit renoverede badekar.

Hvor lang tid holder emalje på et badekar?

Overvejer du at renovere dit badekar med emalje, er du sandsynligvis interesseret i at vide lidt mere om levetiden. 6.000 kr. er trods alt mange penge, hvis arbejdet skal gøres om igen inden for kort tid.

Først og fremmest – vi anbefaler altid, at du får professionel hjælp til emaljeringen. Vælger du at emaljere dit badekar på egen hånd, kan vi ikke sige noget om, hvor længe det holder. Det afhænger af din håndværksmæssige kunnen og kvaliteten af den polyurethan, du bruger. 

Når det er sagt, vil vi selvfølgelig gerne fortælle lidt om levetiden for den emaljering, vi udfører. Polyurethanen vi anvender, produceres af en af verdens bedste og mest anerkendte producenter, og det betyder, at kvaliteten i den grad er i orden. Rengør du dit renoverede badekar efter forskrifterne, kan du forvente en levetid på +10 år.

Kort sagt: Du får ny emalje på dit badekar for 6.000 kr., og det holder i mere end 10 år.

Emalje – badekar: Er det kun for private?

Når vi primært fortæller om emalje til badekar i ental, skyldes det, at der er mange private boligejere blandt vores kunder. Men emaljering er bestemt ikke forbeholdt private. Der er flere områder i erhvervslivet, der kan have glæde af renoveringsmetoden – for eksempel hvis du:

 • står i spidsen for en boligforening
 • driver et eller flere hoteller
 • udlejer boliger til private lejere.

Er der tale om større entrepriser, dækker vi hele landet. Sjælland, Fyn og Jylland. Og vi udarbejder naturligvis gerne et skarpt tilbud til dig – du skal bare kontakte os for en dialog.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

  img


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.50Mb

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

   img


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.50Mb

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular