fbpx
Maling af gulv
07 Mar 2022

Maling af gulv med epoxy – fra trægulv til flisegulv

Maling af gulv. Har du et flise- eller klinkegulv, et terrazzogulv eller et trægulv, som du ikke er helt glad for? Så kan det sættes i stand med maling.

Gulvet i din bolig betyder uendelig meget for det samlede indtryk. Af den årsag er der ikke noget mere enerverende, end når gulvet ikke er tiltalende. Heldigvis kan langt de fleste gulvtyper sættes i stand på forholdsvis enkel vis – nemlig med maling.

Maling af gulv er mere udbredt, end du tror. Hos Emaljespecialisten er det en af vores spidsekompetencer, og neden for får du et kort overblik over de gulve, vi kan sætte i stand ved hjælp af maling.

Maling af trægulve med polyurethane

Maling af gulv – flisegulv

Flise- og klinkegulve kan males med epoxy og/eller polyurethan, og her får du en unik og resistent overflade med et stort udvalg af farvemuligheder. Du kan desuden vælge mellem højglans, silkeglans og mat finish, ligesom du kan tilføje glimmereffekt, hvis det er præcis dét, du drømmer om.

Hos Emaljespecialisten er vi specialister i renovering af både private gulve såvel som butiksgulve, showrooms, barer, caféer etc.

Istandsættelse af gulv – terrazzogulve og betongulve

Der hersker stor tvivl om, hvor vidt det er muligt at male et terrazzogulv, men her kan vi hurtigt mane din bekymring i jorden. Det kan lade sig gøre, og det er en af de ting, vi har specialiseret os i.

Processen er ikke så enkel, som maling af andre gulvflader, men med det rette udstyr og kendskab til teknikkerne, kan det sagtens lade sig gøre.

Maling af trægulv

Du har sikkert set de populære hvide trægulve i boligmagasinerne, hvor plankerne vitterligt stråler i al sin hvide renhed. Ønsker du dig et gulv af den slags, skal dit trægulv males.

Men er det ikke synd at male et trægulv, tænker ud måske? Og det må være helt og holdent op til den enkelte. Mange trægulve er i en stand, der ikke står til at redde med gulvafslibning – eller hvor ejerne ikke kan lide træsorten og dennes farve – og i den sammenhæng kan maling af gulv give god mening. Yderligere hvis man ønsker et andet lys og udtryk i sin bolig.

Vi anvender nogle af marekdet stærkeste produkter som epoxy og – eller polyurethan i modsætning til oliemaling som oftest har været anvendt, og som ikke er i nærheden af samme slidstyrke som de produkter vi anvender.

Vil du høre mere om maling af gulv, så tøv ikke med at kontakte os. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, og vi dækker hele Sjælland.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular