fbpx
Maling af badeværelsesgulv
07 Mar 2022

Maling af badeværelsesgulv – få et flot resultat på badeværelset

Maling af badeværelsesgulv er slet ikke så svært, som det umiddelbart lyder. I hvert fald ikke hvis du får professionel hjælp. Det er en god, holdbar og prisvenlig løsning, som langt de fleste boligejere og -lejere kan være med på.

Ærgrer du dig over udseendet på badeværelsesfliserne? Både på gulvet og i brusenichen? Maling af badeværelsesgulv kan klares af fagfolk, og selvom man normalt siger, at badeværelset er det dyreste rum at sætte i stand, så kommer denne løsning ikke til at stikke af rent økonomisk. Ikke sammenlignet med en dyr og omstændelig udskiftning.

Den nøjagtige pris kan vi ikke komme ind på her, da der er flere forskellige ting, der spiller ind. Men du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Maling af badeværelsesgulv – to muligheder

Når dit badeværelsesgulv skal males, har du som udgangspunkt to forskellige muligheder. Og det er primært dine ønsker til finish, der skal afgøre dit valg.

De to muligheder er:

 1. Traditionel maling af badeværelsesgulv
 2. Maling med flydende maling

Den første model bør du vælge, hvis du grundlæggende holder af flisernes form og det udseende, fliser og fuger giver. Her påføres malingen med en malerrulle, og når den er hærdet, males en sidste gang med en såkaldt topcoat, der sikrer lang holdbarhed og stor rengøringsvenlighed.

Er det netop flisernes udseende – altså fugernes fordybninger og flisernes form – der er årsagen til ønsket om maling af badeværelsesgulv? Ja, så kan du med fordel overveje, om den flydende maling er noget for dig. Her hælder vi ganske enkelt malingen ud over gulvet i et tykt lag og spartler det ud. Når vi er helt færdige, har du en pæn og homogen overflade uden synlige fuger.

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, kan du nyde muligheden for et bredt udvalg af farver – om end hvid og sort er de mest populære.

Tag helheden i betragtning

En professionel gang maling af badeværelsesgulv efterlader dit gulv så godt som nyt. Men hvordan står det til med resten af badeværelset? De resterende elementer – både vægge, lofter, inventar og evt. badekar – kan hurtigt komme til at fremstå slidte og triste, fordi gulvet har fået en omgang.

Hos Emaljespecialisten kan vi sætte hele badeværelset i stand ved hjælp af maling. Vi bruger epoxy til gulvet, mens vi kan male vægfliser, badekar og håndvaske med polyurethan. Det betyder kort sagt, at du kan få en mere eller mindre komplet renovering af dit badeværelse uden, at det koster spidsen af en jetjager. Og nej, du får ikke et NYT badeværelse – men du kommer tæt på!

Vil du høre mere, så send os gerne en mail med dine ønsker og vedhæft eventuelt billeder af badeværelset samt standen på de aktuelle elementer. På den måde kan vi beregne en ret nøjagtig pris, som vi kan sende dig. Det er naturligvis gratis, og du forpligter dig på ingen måde til at sige ja.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular