fbpx
Male fliser gulv
03 Mar 2022

Male fliser gulv – hvis du trænger til et nyt look

Male fliser gulv. En tanke nok så mange af os har haft. I hvert fald os med lidet umoderne fliser på badeværelset eller i bryggerset. Men er det en mulighed?

Er du en af dem, der går rundt og overvejer, om det er muligt at male fliserne på et gulv? Så er du kommet til rette sted, og vi kan give dig svaret fluks. For ja – man kan sagtens male fliser på et gulv.

Det betyder i sagens natur, at du allerede nu kan lægge tanken om en bekostelig og besværlig udskiftning af fliserne væk. Men de helt store spørgsmål er selvfølgelig, hvor meget det koster at male fliserne – og ikke mindst om du kan gøre det selv.

Vi kigger på begge dele neden for, så læs endelig videre.

Male fliser gulv

Male fliser gulv – er det gør det selv-arbejde?

Har du hænderne skruet rigtigt på, og nyder du at klare tingene selv? Fra samling af køkkenelementer til at bygge en seng til ungerne? Så overvejer du sandsynligvis også, om du ikke kan male fliserne på egen hånd.

Spørger du os, er svaret nej. Male fliser gulv er en krævende proces, og det kræver håndværksmæssig erfaring og et indgående kendskab til epoxy og polyurethan, hvis du vil have et flot resultat. Har du det, kan du selvfølgelig sagtens klare malerarbejdet på egen hånd.

Har du derimod ikke den nødvendige erfaring, er det vores klare anbefaling, at du søger hjælp. Og hos Emaljespecialisten er vi altid klar til at give en hånd. Maling af fliser er nemlig en af vores spidskompetencer.

To teknikker at vælge imellem

Inden du kaster dig over projektet eller hyrer en fagmand til at gøre det for dig, skal du overveje, hvilken løsning du foretrækker, samt om begge løsninger rent praktisk er en mulighed.

Der er nemlig to metoder til maling af fliser på gulvet:

 1. Fliserne kan males med epoxy påført med malerrulle.

Denne metode er mere økonomisk, men er også den eneste løsning hvis du har hældninger på gulvet, som der feks. ofte er i en bruseniche. Når der er hældninger, og der faktisk burde være hældninger mhp. vandafløb, Så er det ikke muligt at benytte den nedenstående metode med flydelag, da maling vil løbe samme vej som vandet.

 1. Arbejdet kan udføres med flydende epoxy og spartel.

Denne metode er lidt mere omkostelig, men giver dig også en rigtig flot homogen overflade som fjerner synet af fugerne i flisegulvet. Dette er også det man kalder et flisefrit gulv. Altså et re-design af gulvet originale struktur.

Hvor den første løsning bibeholder fliselook’et med synlige fuger, efterlader den anden model dig med et jævnt og ensartet gulv uden snerten af fuger såvel som fliser.

Male fliser gulv

Hvad koster det at male fliserne?

Som du nok er bekendt med, så er der intet i denne verden, der er gratis. Male fliser gulv er heller ikke. Men men men. Det er heller ikke dyrt. I hvert fald ikke når du sammenligner med alternativet, som er en komplet udskiftning af alle fliserne.

Vi ville ønske, vi kunne give dig et prisoverslag i skrivende stund, men så enkelt er det desværre ikke. Vi er nødt til at kende lidt mere til dine ønsker, standen på fliserne samt arealets størrelse – og også om der er andre elementer end gulvet, der skal males. Med de ting på plads kan vi give dig et gratis og uforpligtende tilbud på maling af dine fliser.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os her.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular