fbpx
Emalje badekar
23 Aug 2021

Emalje badekar – hvad er det, og hvordan kan du bruge det?

HOP DIREKTE TIL VORES HOVEDSIDE OMKRING EMALJERING AF BADEKAR

Emalje – badekar. To ord du måske har hørt før. Måske ikke. Uanset hvad er det to ord, der ikke kan adskilles, når snakken falder på renovering af badekar. Læs med, og find ud af, hvad emalje helt præcis er, og hvordan du kan bruge det til dit badekar.

For at forstå hvad emalje er, skal vi mange år tilbage i tiden. Helt tilbage til dengang hvor badekar og porcelænsvaske blev produceret med emalje. Eller emaljepulver for at være helt præcis. Det blev påført badekarret eller vasken, der efterføgende blev sat ind i en varm ovn, hvor pulveret smeltede og lagde sig på overfladen som en flot, ensartet glasur.

Deraf begrebet emalje.

I dag kalder vi det stadig for en emaljering eller re-emaljering, når vi sætter badekar i stand. Men vi kan i sagens natur ikke følge den originale proces. Det er hverken praktisk muligt. Men med vores produkt kommer man tættest på den originale metode. En moderne epoxybelægning med UV stabilisatorer som er specielt udviklet til badekar.

Epoxy er en speciel type maling, der anvendes som overfladebehandling på mange forskellige ting. Eksempelvis både og industrigulve for at nævne et par stykker. Men også til renovering af badekar og håndvaske. Når epoxy hærder, opnår det nemlig en ekstrem slidstyrke, der er 100% vandtæt – og så er det naturligvis et materiale, der er yderst rengøringsvenligt.

Samtidig har denne moderne epoxybelægning den helt store fordel – sammenlignet med andre klassiske epoxy´´er – at det ikke gulner i samme grad over tid, da det produkt, vi bruger, er tilsat stærke UV-stabilisatorer. Vælger du at re-emaljere dit badekar med klassisk epoxy, så vil du se, at karret meget hurtigt falmer i farven og bliver gulligt. derfor er det ekstremt vigtigt at man anvender det korrekte produkt.

Emalje badekar

Emalje badekar

Hvad koster en emaljering af badekar?

Det er svært at sige nøjagtigt, hvad en emaljering koster i lige præcis dit tilfælde. Der er flere forskellige faktorer, der spiller ind – men lad os tage et kig på det

En af de første ting, der påvirker prisen, er, om du ønsker en reparation af et enkelt område, eller om det er hele badekarret, der skal emaljeres. Derudover er det et spørgsmål om eventuelle skaders omfang – for eksempel om der er massivt slid, ru sider eller rust. Og sidst men ikke mindst handler det om dine ønsker i forhold til finish.

Vi aftaler naturligvis prisen på forhånd, så du ved, hvad du siger ja til.

En anden ting du skal have med i dine overvejelser, når du tænker på prisen, er, om dit badekar er blevet emaljeret tidligere. Enten af dig selv eller af en anden håndværker. I så fald er det nemlig nødvendigt at fjerne den gamle emalje først, og det påvirker prisen markant, da det er en stor opgave i sig selv at fjerne gammel maling/emalje.

Ønsker du at få et tilbud på emaljering af badekar, skal du endelig kontakte os. Du kan udfylde vores kontaktformular, vedhæfte billeder af badekarret og beskrive dine ønsker, så vender vi tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular