fbpx
Designgulve
02 Mar 2022

Designgulve – få et fugefrit gulv med epoxy eller polyurethan

Designgulve giver kant til boligen. Med et designgulv får du den perfekte ramme om din indretning. Læs med her og hør, hvordan du kan ændre dit nuværende gulv til et fugefrit epoxy- eller polyurethangulv.

Har du et flise- eller klinkegulv, du ikke er synderligt glad for? Eller måse et beton- eller terrazzogulv, du er ved at være træt af at kigge på? Det kan også være dit trægulv, der har et umoderne og kedeligt look?

Alle ovennævnte gulvtyper kan sættes i stand med epoxy og- eller polyurethan

Hos Emaljespecialisten kalder vi det designgulve. Et flot og ensartet gulv uden fuger som skaber den perfekte base til en personlig indretning.

Maling af trægulve med polyurethane

Ca 5 dage – så har du et designgulv

Drømmer du om et af de flotte fugefri gulve, der pryder både danske og internationale boligmagasiner? Du er ikke den eneste. Hos Emaljespecialisten har vi mange års erfaring med at transformere kedelige og umoderne gulve om til flotte og vedligeholdelsesfri designgulve.

Afhængig af arealets størrelse og gulvets nuværende stand tager det typisk 5 dage at lave et designgulv. Herefter har du et slidstærkt gulv, der kan holde sig flot i mange år frem i tiden.

Fremgangsmåden er følgende:

Det nuværende gulv affedtes grundigt for sæberester og deslige. Madolie, snavs, fedt og andet skidt. Herefter slibes det og rengøres. Derefter er det klar til en ny behandling. Til sidst belægges gulvet med flydende epoxy, som spartles ud. Afhængig af dine ønsker til finish kan vi afslutte processen med et toplag af polyurethan for UV beskyttelse.

Vi anvender udelukkende materialer af høj kvalitet. Og vores epoxy- og polyurethanprodukter er givetvis vandresistente. Dermed kan de også kan benyttes i badeværelser og bryggers.

Designgulve

Hvorfor bruge epoxy eller polyurethan til designgulve?

Tænker du, at det er en lidt omstændelig proces at male med epoxy eller polyurtethan? Og overvejer du, om almindelig maling kan klare opgaven bedre?

Både epoxy og polyurethan er flydende plastmaterialer. De hærder ved en kemisk proces. Efter fuldhærdning har du et designgulv, der er ekstremt slidstærkt og en belægning, der er utrolig rengøringsvenlig. Langt bedre end du vil kunne opnå med traditionel maling. Fx akryl- og oliemaling.

Samtidig giver epoxy og polyurethan os mulighed for at lægge en tyk belægning ud. Så tyk at den kan dække fliser og fuger fuldstændig. På den måde kan du opnå en ensartet og homogen overflade. Et udseende der visuelt ligger langt fra det traditionelle og umoderne fliselook.

Et bredt farvevalg

Der er ingen tvivl om, at hvid og sort er klart de mest populære farver, når det kommer til designgulve. Men er du ikke til hverken det ene eller det andet, har du masser af andre muligheder. Faktisk kan du vælge blandt et stort udvalg af farver. Så der burde være en løsning som passer dine ønsker til farve og stil.

Hvis du vælger at afslutte med UV beskyttelse så kan du vælge mellem højglans, silkeglans eller mat finish. Og det er i øvrigt muligt at tilføre gulvet glimmereffekt. Uden UV beskyttelse er standarden højglans.

Mulighederne er mange, når det kommer til designgulve. Er du interesseret i at høre mere, så send os endelig en mail via vores kontaktformular. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Både med svar på dine spørgsmål med et tilbud, hvis du ønsker det.

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular

  FORDELE VED OVERFLADEBEHANDLINGER
  • Tiden i byggerod er stærkt reduceret
  • En overfladebehandling er en bæredygtig og økonomisk god løsning
  • Med en overfladebehandling kan du få en design løsning som passer dig.
  • Vi tilbyder overfladebahandlinger i mange farver, glanse og forskellige finishes
  ×

   Få et uforpligtende tilbud

   Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

     

   img

   træk og slip filer her


   understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

    

   privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular