fbpx

Re-design

Redesign af betongulve

Re-design er når man giver gamle overflader nye moderne belægninger og finish’er.

Vi laver nogle af markedets flotteste gulve, af denne type gulvbelægninger. Eksempelvis kan vi dække gulvfliser fuldstændigt, så den nye belægning, eller overflade bliver helt homogen uden synlige flisefuger og med en finish i enten mat, satinglans eller højglans (se billedet til venstre). Gulvet går således fra at være et helt almindeligt flisegulv til at være et fuldstændigt homogent, modernistisk gulv.

Vi re-designer naturligvis også alle andre typer gulve som f.eks. betongulve, terrazzogulve og trægulve med enten epoxy eller polyuretan belægninger, der begge er flotte og meget slidstærke. Også de kan laves med mange forskellige finish’er i forhold til glans eller med andre effekter som f.eks. metallic og glimmer.

Vi kan tillige lægge nye belægninger på vægfliser og også her spare dig for en komplet udskiftning.

Alt arbejde påbegyndes med en grundig affedtning, derefter spartles evt. skader og hele overfladen slibes. Der rengøres igen og primes/grundes. Slutteligt lægges der så 2-3 lag afsluttende belægning på, så overfladen får en super lækker finish.

Fordelene ved Re-design er, at det ofte er en nemmere og hurtigere løsning end at udskifte med nyt, det er ofte også billigere. I forhold til gulve er det dog afhængigt af, hvilke type gulvbelægning man vælger (se vores prisliste med de forskellige typer). Der er tillige rigtig mange forskellige løsninger i forhold til farver, glans og andre finish’er, og så bliver overfladen meget slidstærk.

×

  Få et uforpligtende tilbud

  Udfyld formularen eller send en mail direkte til info@emaljespecialisten.dk

    

  img

  træk og slip filer her


  understøttede filer: PNG, JPG og JPEG maks.

   

  privatlivspolitik ved udfyldelse af kontaktformular